Van Poelgeest

BMW 3 Serie Gran Turismo

De BMW 3 Serie Gran Turismo is veelzijdig en kenmerkend in zijn klasse. Sportief, elegant, functioneel en ruimtelijk. De coupé-achtige daklijn benadrukt de souplesse waarmee hij zijn sportiviteit op de weg brengt. Krachtig en sportief design, dankzij een gespierd postuur samen met de vloeiende daklijn van een elegante coupé. Scherpe contouren en expressief vormgegeven oppervlakken, het lichtdesign aan de voor- en achterzijde benadrukt eveneens een sportieve en krachtige uitstraling. De veelzijdige ruimtelijkheid biedt tevens vele mogelijkheden voor een actieve en sportieve levensstijl.

Nu standaard met een Steptronic Automaat.0

De BMW 3 Serie Gran Turismo

Leverbaar vanaf € 53.007

Netto bijtelling vanaf € 362


Private lease vanaf € 829
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Daarom de BMW 3 Serie Gran Turismo

Snelheid, kracht en een voorwaartse drang is waar je niet omheen kunt bij de BMW 3 Serie Gran Turismo. De BMW TwinPower Turbo motoren halen maximale energie uit iedere druppel brandstof en zorgen voor uitzonderlijk rijplezier. Met de actieve achterspoiler, die vanaf 110 km/h automatisch uitschuift, wordt de rijstabiliteit bij hoge snelheden verbeterd door de opwaartse kracht bij de achteras te verlagen.

De BMW 3 Serie Gran Turismo biedt tal aan mogelijkheden kwa ruimtelijkheid en is bijzonder praktisch. Dit is dankzij het 40:20:40 systeem, waarbij de bagageruimte gemakkelijk is te verstellen. De hoek van de met de verstelbare achterbankleuning kan voor elk rugleuningdeel apart worden ingesteld met een eenvoudige druk op de knop. Het afsluiten van de bagageruimte is eveneens bijzonder praktisch. Het achterste deel draait automatisch mee bij het openen en sluiten van de bagageklep die elektrisch is te bedienen via de sleutel of via een knop aan de binnenzijde. De tweedelige hoedenplank is gemakkelijk de demonteren en kunnen opgeborgen worden onder de vloer van de bagageruimte.

  • Scherpe contouren met vloeiende daklijn van een elegante coupé.
  • Met actieve achterspoiler voor optimale rijstabiliteit bij hoge snelheden.
  • Met het 40:20:40 systeem is de bagageruimte makkelijk te verdelen.

Met actieve achterspoiler voor optimale rijstabiliteit bij hoge snelheden.


Onze voorraad BMW 3 Serie Gran Turismo


Prijzen en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 3 Serie Gran Turismo

> BMW 3 Serie Gran Turismo (2019) Brochure
> BMW 3 Serie Gran Turismo (2019) Prijslijst

Ontdek de BMW 3 Serie Gran Turismo

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 3 Serie Gran Turismo.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 3 SerieBMW 3 Serie Gran Turismo