Van Poelgeest

BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance

De BMW 530e iPerformance is gefocust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

De BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance

Leverbaar vanaf € 64.949


Private lease vanaf € 985
Naar BMW Private Lease »


Neem contact met mij op


Aandrijving

Belangrijkste componenten van deze aandrijving zijn een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, een elektromotor met 70 kW (95 pk) en een hoogvoltage lithium-ion-accu met een capaciteit van 9,2 kWh. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 45 km, de elektrische topsnelheid bedraagt 140 km/h.*

* De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd. De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat.

Energiemanagement

Met een anticiperende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiemanagement het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de hoogspanningsaccu.

Het instrumentenpaneel waarop het laadniveau van de batterij en rij status zichtbaar is, helpt bij het efficiënt gebruiken van de elektrische aandrijving.


Onze voorraad BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance


Brochure en prijslijst

Download de prijslijst en/of brochure van de BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance

> BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance (2020) Brochure
> BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance (01-2020) Prijslijst

Ontdek de BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance.

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw auto inruilen op een BMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance?

Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW 5 SerieBMW 5 Serie SedanBMW 5 Serie Sedan 530e iPerformance