Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

50 Jaar BMW M

50 jarig jubileum voor BMW M

Vier met ons mee!

2022 is een speciaal jaar voor BMW M. Het mooiste sub-merk van BMW viert haar 50-jarig jubileum. Uiteraard kunnen wij deze feestelijke gebeurtenis niet zomaar aan ons voorbij laten gaan.

BMW M modellen en BMW’s met M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Dit unieke detail is te vinden op de voorzijde, achterzijde en naafdoppen van de auto. Een waardevol eerbetoon aan de passie voor autosport en de oorsprong van BMW M.

Ook zijn er exclusieve en iconische lakkleuren beschikbaar én zijn er extra aantrekkelijke 50 Jaar M Editions leverbaar, met nóg meer voordeel en sportiviteit.

Voor welke 50 Jaar BMW M Edition gaat u?

Geselecteerde modellen zijn nu te bestellen met unieke 50 jaar BMW M jubileum opties en exclusieve lakkleuren. Daarnaast profiteer u tijdelijk van 15% voordeel op verschillende M Performance Packs van geselecteerde modellen. Ontdek snel het unieke aanbod per model.

BMW 1 Serie

BMW 2 Serie Gran Coupé

BMW 3 Serie Sedan

BMW 3 Serie Touring

BMW 4 Serie

BMW 5 Serie Sedan

BMW 5 Serie Touring

BMW 6 Serie Gran Turismo

BMW X2

BMW X3

BMW X4

BMW X5

BMW X6

BMW X7

Exclusieve lakkleuren

Naast de historische emblemen zijn dit jaar 50 iconische en historisch belangrijke lakkleuren (opnieuw) leverbaar voor verschillende modellen. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren Dakar Yellow, Fire Orange, Macao Blue, Imola Rot en Frozen Marina Bay Blue. Stuk voor stuk een kleurrijke verwijzing naar successen in het 50-jarig BMW M bestaan.

Zoekt u een ‘M’ in een unieke kleur? Vraag meer informatie aan of stel uw nieuwe BMW zelf samen in de BMW Individual Visualizer.

Naar de Visualizer »

De 50 jaar BMW M Editions Highlights in beeld

Voorwaarden 50 Jaar BMW M Editions.

Dit aanbod is geldig vanaf productie maart 2022 tot eind 2022 of zolang de voorraad strekt.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.

HomeBMWBMW Acties – Premium Deals50 Jaar BMW M