Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i3 Unique Forever Edition

BMW i3 Unique forever edition.

Bij de gelimiteerde BMW i3 Unique Forever Edition is er één ding dat er vanaf straalt: Sportiviteit. Een unieke editie die voorzien is van twee volledig nieuwe kleuren: Aventurin Rot en Storm Bay Metallic. Uiteraard met accenten in E-Copper of Frozen Grey. Samen met het toekomstbestendige design maakt het deze geheel elektrische BMW voor altijd uniek.

In de Unique Forever Edition hebben wij daarnaast de 12 meest gevraagde opties standaard aangevinkt. 20″ lichtmetalen wielen, het sportpakket en lederen interieur ‘Design Suite’. Nu te bestellen en dit jaar nog leverbaar bij Van Poelgeest.

Extra rijk uitgerust, voor slechts € 44.995,-


Exterieur.

Energieke voorzijde.

Een lak bestaande uit twee kleuren: het exclusieve Storm Bay met accent in Frozen E-Copper Metallic. De BMW i3 heeft als Unique Forever Edition zeer dynamische looks. Het aangescherpte design van de voorzijde, volledig hoogglans zwarte achterbumper met de model- en Edition naam maken deze auto compleet.

Iconische nierengrille.

De bekende nierengrille, maar dan nóg unieker. De iconische BMW i3 nierengrille wordt speciaal voor deze uitvoering voorzien van een uniek sticker design. Resultaat: een extra sportieve uitstraling.

Exclusieve carrosseriekleur.

De Unique Forever Edition is eveneens tijdelijk leverbaar in de BMW Individual kleur Aventurinrot. Deze rode lak versterkt samen met de ‘decals’ de sportieve persoonlijkheid van de BMW i3.


Interieur.

Stiksel ‘Unique Forever’.

Op de hoofdsteunen voorin trekt het Unique Forever stiksel direct de aandacht. Deze twee woorden maken direct het karakter van deze BMW i3 duidelijk: voor altijd uniek.

Exclusief Edition Opschrift.

‘One of 2000’ – deze is exclusief en dat laten we met trots zien. Het opschrift siert links en rechts de binnenzijde van de portieren.

Interieurdesign Suite.

Met stoelen in leder Vernasca Dark Truffle en gedeeltelijk lederen portierbekleding met stof in Dalbergiabraun heeft het interieur een super luxe uitstraling. En in het donker springt de Ambiance verlichting er extra mooi uit, een modern accent.


HomeBMWBMW Acties – Premium DealsBMW i3 Unique Forever Edition