Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Demo Dagen bij Van Poelgeest

Demo Dagen bij Van Poelgeest

Om onze klanten iedere dag de nieuwste BMW’s en MINI’s te laten ervaren, hebben wij een fantastisch park aan demonstratie-auto’s. Deze auto’s zijn nieuw in gebruik genomen voor een periode van maximaal 8 maanden en hebben daarom altijd een lage kilometerstand. Uiteraard zijn deze auto’s rijk uitgerust met extra luxe en comfort. Het zijn de auto’s waar wij trots op zijn.

Tijdens de Demo Dagen kan zo’n ‘demo’ uw nieuwe auto zijn, extra voordelig met enkel de kop eraf. Zo rijdt u tegen een zeer gunstige prijs een rijk uitgeruste en zo goed als nieuwe BMW of MINI, al binnen 2 weken!

Extra genieten, van een nagenoeg nieuwe BMW of MINI. Profiteer nu tot en met 31 oktober 2021 zijn geselecteerde demo’s extra voordelig geprijsd.

Uw voordelen:

✔ De auto is maximaal 8 maanden oud
✔ Rijk uitgerust
✔ Weinig kilometers
✔ Scherp geprijsd
✔ Direct rijden
✔ Keuze uit meer dan 80 auto’s

Voor welke BMW kiest u?

Van de meest popualire BMW modellen hebben wij een ruime keuze aan demo auto’s. Alle auto’s zijn rijk uitgerust met extra luxe en comfort én nu tijdelijk extra voordelig geprijsd. Wilt u snel rijden? Bekijk dan het aanbod van deze populaire BMW modellen.

BMW 1 Serie

De populaire BMW 1 Serie.


Bekijk voorraad >

Proefrit plannen >

BMW 2 Serie Gran Coupé

De compacte middenklasse.


Bekijk voorraad >

Proefrit plannen >

BMW 3 Serie Sedan

De ultieme sportsedan.


Bekijk voorraad >

Proefrit plannen >

BMW 5 Serie Sedan

De ultieme business sedan.


Bekijk voorraad >

Proefrit plannen >

BMW X1

Populairste compacte SAV.


Bekijk voorraad >

Proefrit plannen >

Demo Dagen Voorraad

De Van Poelgeest BMW en MINI Demo voorraad is enorm uitgebreid. Van een compacte 1 Serie tot ruime 7 Serie, van zakelijke 5 Serie tot uiterst sportieve 3 Serie en van hoge instap in een MINI Countryman tot een nóg hogere instap in een X7. Of gaat u liever voor een go-kart feeling in een MINI 3-deurs? Er is voor ieder wat wils.

Plan uw vrijblijvende proefrit

Genieten begint bij een goed gevoel. daarom laten wij u graag proefrijden. Heeft u een auto op het oog? Plan dan eenvoudig uw proefritafspraak.

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsDemo Dagen bij Van Poelgeest