Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Meet i

MEET i

Na bijna vijf decennia onderzoek en ontwikkeling brengen we duurzame mobiliteit op de weg naar een nieuw niveau met een indrukwekkende line-up aan elektrische modellen. Met de nieuwe BMW iX1, BMW iX, BMW iX3 en de BMW i4 garandeert BMW voor iedere levensstijl en iedere behoefte de beste opties:

⚡ Overtuigende actieradius
⚡ Flexibel en eenvoudig opladen
⚡ Duurzamer en aantrekkelijker dan ooit tevoren

Duurzaamheid is voor ons namelijk geen trend, maar een opdracht om naar te handelen. Wilt u de dynamiek van een elektrische BMW zelf ervaren?

BMW i
Elektrische BMW Opladen

Financier uw elektrische BMW tijdelijk extra voordelig.

U financiert uw nieuwe elektrische BMW tijdelijk tegen slechts 5,49% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering. Zo bent u goed verzekerd én kunt u tegen lage kosten genieten van uw nieuwe BMW.

Voorheen 8,49%, nu 5,49%

> BEREKEN UW MAANDBEDRAG

BMW i4

BMW i4

De BMW i4 is de eerste vijfdeurs Gran Coupé met volledig elektrische aandrijving. Dé coupé waar u mee thuis kunt komen én op de zaak. Maar ook zoveel verder. Want met een range van wel 590 kilometer is dit de intelligente én sportieve keuze.

BMW iX1

BMW iX1

Het kroonjuweel van de nieuwe X1-lijn: de volledig elektrische BMW iX1! Voor het eerst kunt u zonder uitstoot rijden in een BMW X1 en de Beierse kunstenaars hebben gelijk het volledige exterieur en interieur onder handen genomen. 

BMW iX3

BMW iX3

De BMW iX3 was de eerste volledig elektrische SUV van BMW. Deze staat garant voor emissievrij rijplezier én veel ruimte in het interieur. Én sinds dit jaar is hij éxtra mooi want wij mogen met veel plezier de vernieuwde variant leveren.

BMW i7

BMW i7

De BMW i7 combineert elektrische prestaties met een zinnenprikkelend interieur tot een onvergetelijke rijervaring. Hij heeft de designtaal van BMW opnieuw gedefinieerd en hij is ontwikkeld zónder zeldzame materialen. Uniek.

BMW iX

BMW iX

De BMW iX is één van de grootste elektrische auto’s op de markt. Met een positionering tussen de BMW X5, X6 en X7 is dit elektrisch rijden op hoog niveau. Luxe, kwaliteit en expressiviteit. En dát volledig elektrisch.

ONZE BMW i VOORRAAD.

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsMeet i