Van Poelgeest

Power of Choice

Kies de BMW die bij u past met extra voordeel!

Er is een BMW voor iedereen met de grote voorraad van Van Poelgeest! Daar staat de Power of Choice voor: of u nu een model voor Avontuur, Luxe, Ruimte, Duurzaamheid of Fun zoekt, er staat hoe dan ook een BMW klaar. Daarnaast geniet u tijdelijk van extra voordeel op uw nieuwe auto, terwijl u alle keuze houdt op de kleur, motorisering, uitrusting en zelfs opties. Dat is de Power of Choice! Zelfs de keuze voor de aanschafmogelijkheden is aan u. Gaat u voor koop, operational lease, private lease, i-Ready lease of financiering?

AVONTUUR

BMW X1, X3 & BMW X5

LUXE

BMW 5 Serie Sedan & Touring

RUIMTE

BMW 2 Serie Active- & Gran Tourer

DUURZAAM

BMW i3 & BMW 330e

FUN

BMW Cabrio’s


AVONTUUR

BMW X1, X3 en X5

U zoekt avontuur en daarbij hoort een BMW die zich door niets laat tegenhouden. Een SUV die op ieder terrein uit de voeten kan, maar die tegelijkertijd het allerbeste comfort biedt, in combinatie met de luxe die u van BMW gewend bent. Geen probleem voor ons! Ga voor de BMW X3 en de BMW X5; nu met extra voordeel. Deze uitzonderlijke SUV’s herschrijven waar een BMW voor staat en bewijzen dat formaat er niet toe doet wanneer u de beste auto zoekt. Niettemin bieden de BMW X3 en X5 een zee aan ruimte van binnen, een uiterst luxe standaarduitrusting die u ook mag uitbreiden, en BMW’s waanzinnige rijeigenschappen.

Power of Choice betekent ook dat u het optiepakket van uw BMW X3 of X5 volledig kunt samenstellen. Wilt u een inklapbare trekhaak of een vaste trekhaak? Zoekt u extra ruimte of een luxer optiepakket? Wilt u een derde zitrij bij de BMW X5? Bekijk onze volledige voorraad hieronder of laat u terugbellen door één van onze BMW Experts en ontdek alle mogelijkheden!


LUXE

BMW 5 Serie Sedan en Touring

Rijden is genieten en voor minder dan perfectie stapt u niet in, daarom bent u naar BMW gekomen. Niemand snapt luxe auto’s zo goed als zij. Het kroonjuweel in de business klasse is de BMW 5 Serie. Zowel de 5 Serie Sedan als de ruimere 5 Serie Touring is nu extra voordelig en helemaal naar wens leverbaar uit onze voorraad!

De afwerking en het gevoel voor stijl is subliem bij de BMW 5 Serie. Vol met luxe details, slimme technologie en subliem comfort. De BMW 5 Serie Sedan en Touring modellen zijn nu voordelig uit de Van Poelgeest voorraad leverbaar. De modellen zijn in verschillende kleuren en met diverse uitrustingspakketten beschikbaar. Meer veiligheidssystemen? Een krachtigere motor? Luxere bekleding? Bekijk onze voorraad en ontdek de mogelijkheden!


RUIMTE

BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer

U zoekt een auto voor het hele gezin, maar ook een waarmee u overal indruk maakt. Een BMW die u naar een zakelijke lunch meeneemt, maar die u ook gebruikt om uw (klein)kinderen naar school te brengen. Hoog en volledig veilig. En natuurlijk moet de BMW ook mee op vakantie kunnen, met de kinderen, de hond en alle bagage. Geen probleem voor de BMW 2 Serie Active Tourer en een peulenschil voor de nog ruimere BMW 2 Serie Gran Tourer.

Met de Power of Choice zijn de BMW 2 Serie Active Tourer en Gran Tourer nu extra voordelig uit voorraad leverbaar! De Van Poelgeest range is bovendien zeer divers, dus u heeft de keuze uit verschillende lakkleuren en alle opties. Gaat u voor een BMW 2 Serie met automaat? Of één met luxe uitrusting, vol veiligheidssystemen? Alles is mogelijk, kijkt u maar naar onze BMW 2 Serie voorraad hieronder! Of neem contact op met één van onze BMW Experts.


DUURZAAM

BMW i3 en BMW 330e

Goede mobiliteit is belangrijk, maar u wilt ook rekening houden met het milieu. Wij denken graag met u mee, daarom zijn er nu een groot aantal elektrische en hybride BMW’s extra voordelig leverbaar! Power of Choice betekent ook de vrijheid om uw milieuvriendelijke aandrijving te kiezen. Voor u en de toekomst.

Compleet elektrisch rijden is al een zeer praktische oplossing in steden en de BMW i3 is een van de populairste modellen in zijn segment. Met deze milieuvriendelijke topper bent u klaar voor de toekomst! Ook zijn er diverse hybride modellen beschikbaar, die een elektrische motor met een benzinemotor combineren voor het laagst mogelijke verbruik en uitstoot. Met de BMW 3 Serie Sedan hybrid rijdt u milieubesparend en in maximale luxe!


FUN

BMW Z4, 2 Serie Cabrio en 4 Serie Cabrio

Iedere BMW-rijder weet dat autorijden boven alles fun is! Lekker gas geven en op een bochtenrijke weg laten zien waar uw auto toe in staat is. Niets straalt zoveel plezier uit als een cabrio en ook deze BMW-modellen zijn nu met extra voordeel uit onze voorraad leverbaar. In het voorjaar met open dak heerlijk rondrijden, zien en gezien worden in schoonheden zoals de BMW Z4 of de BMW 2 Serie Cabrio. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan!

Bekijk hieronder alle BMW Cabrio’s uit onze voorraad. Verschillende lakkleuren, motoren en uitrustingspakketten zijn leverbaar, ook voor bijvoorbeeld de BMW 4 Serie Cabrio. Varianten zoals een 2-zits of 4-zits zijn eveneens met extra voordeel leverbaar. Dat is de Power of Choice bij Van Poelgeest.


Bekijk alle voorraad

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsPower of Choice