Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Start het voorjaar

Van Poelgeest start het voorjaar.

Het voorjaar is misschien wel de mooiste tijd van het jaar; de bloemen staan in bloei, de koeien mogen weer de wei in en de wereld krijgt weer kleur. En ondanks dat wij op de temperatuur en de zon uren geen invloed hebben, hebben wij dat wel op het dagelijkse rijplezier!

De nieuwe Plug-in Hybrides

BMW X1

Onmiskenbaar BMW X. Klaar voor ieder terrein en dus niet voorzien van restricties. De BMW X1 is klaar om buiten de gebaande paden te gaan. Vanaf nu ook leverbaar met verschillende hybride aandrijvingen. Lokaal emissievrij mét de vrijheid van een brandstofmotor zodat u zonder zorgen iedere bestemming weet te bereiken.

BMW X1 25e leverbaar vanaf € 50.057

BMW 3 Serie

De BMW 3 Serie staat al meer dan veertig jaar in het geheugen gegrift als dé premium middenklasse-sportsedan. Uiteraard is deze sportsedan altijd meegegaan met de tijd. Zo is hij nu leverbaar als hybride uitvoering én met extra voordelig Business Editions pakket. Met de BMW 3 Serie heeft u gegarandeerd een mooi voorjaar, of u nu kiest voor een sedan of touring.

BMW 320e leverbaar vanaf € 48.132

BMW 5 Serie

De BMW 5 Serie is al jaren het synoniem voor ‘business class rijden’. Hij staat nu voor u klaar, moderner en professioneler dan ooit. Daarbij is hij vanaf heden leverbaar met een hybride aandrijving en een extra voordelig Business Editions pakket. Een hele volwaardige auto, klaar voor de toekomst.

BMW 520e leverbaar vanaf € 59.520


1,99%

Financier uw BMW extra voordelig.

Tot 30 juni rijdt u uw nieuwe BMW uit voorraad tegen een extra scherp financieringstarief van 1,99% in combinatie met een BMW Top Cover autoverzekering. Zo bent u goed verzekerd en beleeft u rijplezier in uw nieuwe aanwinst tegen extra lage kosten.


Business Editions

Onbescheiden veel BMW.

Royaal uitgerust met alle nodige opties. Deze BMW’s zijn extra ruim uitgerust met bijvoorbeeld: (Adaptieve) LED Koplampen, breedbeeld navigatie en het lederen sportstuurwiel. Het voordeel loopt hiermee op tot wel € 7.511,-

Gaat u liever voor de overtreffende trap? Dan hebben wij de Business Edition Plus voor u. Een absolute verrijking voor iedere BMW.

Er is één ding dat ontbreekt: bescheidenheid.


Pssst..

Wist u het al..

De nieuwe MINI’s komen eraan.

Vanaf zaterdag 17 april verwelkomen wij de nieuwe MINI’s in onze showrooms. De MINI 3-Deurs, 5-deurs, Cabrio én Electric maken een weergaloze metamorfose mee.

Wist u het al..

100% zekerheid met Service Inclusive.

Rijd altijd in een perfect onderhouden met BMW Service Inclusive. Zo koopt u voor een aantrekkelijke en vaste prijs al het voorgeschreven onderhoud in één keer af. Zo geniet u jarenlang nagenoeg kosteloos van uw BMW.


HomeBMWBMW Acties – Premium DealsStart het voorjaar