Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Nog steeds ‘subsidie’, bij Van Poelgeest.

De subsidiepot is leeg, maar niet bij Van Poelgeest.

De BMW i3 is nog altijd de duurzaamste elektrische auto. 100% elektrisch en 0% uitstoot. Het is een auto die gebouwd is vanuit duurzaam gewonnen én gerecyclede materialen. Wist u dat de fabriek zelfs voor 100% op windenergie draait?

Het is een auto waar u van dag tot dag van geniet, dat beloven wij. Zo parkeert u hem altijd vooraan, heeft u niet te maken met wegenbelasting en is er nagenoeg geen onderhoud nodig. Veel van onze actiemodellen zijn zelfs voorzien van Service Inclusive, zodat u géén kosten heeft aan het onderhoud.

De afgelopen jaren kon u profiteren van € 2.000,- ‘subsidie’ bij aanschaf van een jong gebruikte BMW i3. Deze subsidiepot is leeg, maar niet bij Van Poelgeest. Gedurende de maand september ontvangt u bij Van Poelgeest wel € 2.000,- ‘subsidie’ (ofwel voordeel) op geselecteerde jong gebruikte volledig elektrische BMW’s. Zo rijdt u voordeliger én zonder ingewikkelde aanvraagprocedures.


Een aantal voordelen:

  1. Altijd Vooraan parkeren

2. Geen wegenbelasting

3. Weinig onderhoud

4. € 2.000,- ‘Subsidie’

5. Geen lastige aanvraagprocedures


Onze ruime voorraad.

Van Poelgeest heeft een ruime voorraad jong gebruikte BMW i3’s beschikbaar. Staat uw favoriet ertussen?

Alleen bij Van Poelgeest nog € 2.000,- ‘subsidie’.

Ontdek de BMW i3 in detail.

De BMW i3 is geëvolueerd tot de meest duurzame auto ooit, met een efficiënte maar sterke elektromotor, een praktische actieradius en veel onderdelen gemaakt uit gerecyclede en milieuvriendelijke stoffen. Elektrisch, elegant, onweerstaanbaar!

Ontdek nu alles over de BMW i3

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsNog steeds ‘subsidie’, bij Van Poelgeest.