Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Transport Accessoires voor uw BMW

Soms is het prettig als u net wat meer mee kunt nemen op reis. Een extra tent, uw elektrische fietsen of toch die surfplank? Met de BMW transportoplossingen kunt u vrijwel alles vervoeren. En of u nu een dakbox met dakdragers of een fietsendrager kiest, u weet zeker dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Bovendien past iedere oplossing mooi bij het design van uw BMW. En het beste nieuws? U ontvangt nu voordeel op uw bestelling. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Nu tijdelijk 10% korting op BMW Transport Accessoires

Ga goed voorbereid de zomer in met BMW Transport Accessoires.

BMW Relingdragers

De relingdragers zijn makkelijk te monteren en te combineren met alle BMW transportsystemen en dakboxen.

BMW Dakdragers

De multifunctionele dakdragers zijn makkelijk te monteren en te combineren met alle BMW transportsystemen en dakboxen.

BMW Dakbox

De BMW Dakbox past op alle BMW dakdraagsystemen. De koffer is aan beide kanten te openen, heeft een drievoudige centrale vergrendeling en is makkelijk te beladen.

BMW Fietsdrager

De fietsendrager is opvouwbaar en past gemakkelijk in de bagageruimte. De fietsendrager is geschikt voor reguliere fietsen, mountainbikes of racefietsen en e-bikes.

Nu tijdelijk een BMW Fietsendrager voor € 490,- incl BTW.

* De prijzen voor de BMW Transport Accessoires zijn afhankelijk van het model BMW, type en uitvoering. Vraag daarom altijd vooraf een offerte voor uw specifieke BMW aan.


Zomercheck

Kijkt u ook uit naar een stralende zomer? Waar uw plannen u ook naartoe leiden, u wilt zorgeloos kunnen genieten van het rijplezier van uw BMW. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om een uitgebreide Zomercheck te laten uitvoeren. Onze experts controleren uw BMW op de 20 belangrijkste punten en zorgen dat uw auto weer helemaal zomerklaar is. 

Daarnaast kunt u bij ons nu ook voordelig uw navigatie laten updaten, uw airco laten checken of extra transportoplossingen laten installeren. En ook voor kinderen hebben wij een leuke verrassing. Zien we u binnenkort?

Zorgeloos op avontuur

Waar u deze vakantie ook naartoe gaat, het is fijn als u zeker weet dat uw BMW overal op voorbereid is. Want in een hittegolf is uw airconditioning een verademing en tijdens een flinke regenbui zijn goede ruitenwissers geen overbodige luxe. Daarom wordt alles zorgvuldig gecontroleerd tijdens de BMW Zomercheck. Maar ook uw remblokken, verlichting, banden en vloeistoffen. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten. Boek vandaag nog een zomercheck voor slechts € 50,- dan weet u zeker dat uw BMW de hele zomer als een zonnetje rijdt.

Zomercheck in combinatie met een Aircoreiniging nu slechts € 119,-

Laat uw BMW op 20 belangrijke punten controleren, zo gaat u onbezorgd op pad. Doe nu de zomercheck in combinatie met een Aircoreiniging voor slechts € 119,-

Om de lucht in uw BMW zo aangenaam mogelijk te houden, zorgt uw airconditioning of klimatisering naast een fijne temperatuur ook voor de afvoer van condens. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van koudemiddel, dat na verloop van tijd opraakt. Ook kan de condensor vervuild raken wat kan zorgen voor onaangename geuren in uw auto. Het is dus belangrijk om uw airconditioning op tijd te laten onderhouden. Met de preventieve en periodieke check door onze experts wordt uw airconditioning gecontroleerd, het koudemiddel bijgevuld en de condensor goed schoongemaakt. Zo rijdt u de hele zomer weer fris rond. 

Uw BMW wordt op 20 belangrijke punten gecontroleerd

✔ Accu
✔ Claxon
✔ Koelsysteem
✔ Koelvloeistofniveau
✔ Motoroliepeil
✔ Poly V-riem
✔ Remblokken/leidingen
✔ Ruitensproeier/vloeistof niveau
✔ Ruitenwissers
✔ Schokdempers

✔ Stuurinrichting
✔ Verlichting
✔ Exterieur
✔ Verlichting instrumenten
✔ Verwarming/ airconditioning
✔ Visuele inspectie onderzijde
✔ Voorruit inspectie
✔ Bandenspanning
✔ Bandenprofieldiepte

Het nut van Aircoreiniging

Als de airco aanstaat is de verdamper ijskoud. De lucht die er doorstroomt koelt sterk af. Koude lucht kan minder waterdamp bevatten dan warme dus slaat er vocht als condens neer op de verdamper. De warme condens is een prima voedingsbodem voor schimmels en bacteriën. Met alle gevolgen van dien. Met een Aircoreiniging wordt uw systeem middels vernevelde vloeistof volledig ontsmet. Dit betreft de verdamper, het luchtkanalentraject en de blaasmonden in het interieur. Na afloop is uw aircosysteem vrij van schimmels en bacteriën en ruikt uw auto weer zomerfris.


Navigatie-update voor uw BMW

Wist u dat elk jaar ongeveer 15 procent van het wegennet veranderd? Bovendien komen er steeds nieuwe geografische gegevens en Points of Interest bij. Voor bijna alle BMW Navigatiesystemen is er daarom een kaartupdate beschikbaar. En als u de werkplaats bezoekt van mei tot en met september, dan ontvangt u de BMW Navigatie-update van 109,- voor slechts € 69,-. Zo weet u zeker dat u deze zomer geen afslag zult missen. Maak vandaag nog een afspraak.

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsTransport Accessoires voor uw BMW