Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Zomeracties.

Maak het uw zomer.

Geniet van de ZOMER met de BMW Zomeracties.

Van Poelgeest biedt u de perfecte uitrusting om veilig op weg te gaan en ten allen tijde te genieten van de zomerse ritten. Deze zomer gaat u namelijk extra comfortabel op weg met de verschillende BMW Service acties. U profiteert o.a. van voordeel op de BMW Aircocheck, BMW Dakboxen, Dakdragers, Fiesendragers en BMW Pechhulp. Zo zijn u en uw BMW klaar voor alle zomerse omstandigheden.

BMW Zomeractie

BMW Aircocheck

Altijd Koel in de zomer.

Met de BMW Aircocheck bent u deze zomer verzekerd van een goed werkende airco tijdens de heetste dagen. Tijdens de aircocheck wordt uw BMW op belangrijke punten gecontroleerd door onze vakkundige BMW-experts. De BMW Aircocheck inclusief geurbehandeling is nu tijdelijk € 50,- bij Van Poelgeest. met gratis hamamdoek doek cadeau.

U ontvangt bij het uitvoeren van een BMW Aircochceck bij Van Poelgeest een gratis hamamdoek doek cadeau. Wees er snel bij, want op is op

BMW ZOmerwielsets met Gratis BMW DRIVING EXPERIENCE.

Bij aankoop van geselecteerde zomerwielsets ontvangt u tijdelijk een BMW Driving Experience cadeau!* Deze unieke rijtraining is een ervaring die u nooit meer zult vergeten. Maak uw BMW nog sportiever en dynamischer met een BMW Zomerwielset bij Van Poelgeest. Benieuwd naar de zomerwielsets?

BMW TRANSPORTOPLOSSINGEN met zomers voordeel.

Als u van het zomerweer wilt genieten, dan moet u goed voorbereid zijn. Met de originele BMW Transportoplossingen is dat geen probleem. U profiteert nu van voordeel op verschillende producten bij Van Poelgeest. Zo ontvangt u 15% voordeel op BMW Dakdragers, BMW Dakboxen en BMW Fietsendragers. Voor welke gaat u?

BMW Fietsendrager

BMW Fietsendrager.

Van € 735,- voor € 624,75

BMW dakdrager

BMW Dakdragers.

Tijdelijk met 15% voordeel.

BMW Dakbox

BMW Dakboxen.

Van € 522,- voor € 444,-


BMW VERlengde pechhulp voor € 35,- per jaar.

Is uw BMW ouder dan 5 jaar? Blijf dan onbezorgd rijden met BMW Service Verlengde Pechhulp. Een exclusief aanbod voor BMW modellen van 5 tot 20 jaar, waarmee u te allen tijde gebruik kunt maken van alle hulpdiensten in geval van pech onderweg. De BMW Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Nu tijdelijk voor slechts € 35,- per jaar i.c.m. onderhoud bij Van Poelgeest.*

BMW Pechhulp actie

Opzoek naar andere BMW Accessoires?

Ontdek alle BMW Accessoires in onze webshop en bestel uw favorieten gemakkelijk online.

*Dit aanbod is geldig van 1 mei t/m 30 september 2023. Het actietarief van BMW Pechhulp is enkel geldig i.c.m. een werkplaatsbezoek. De BMW Zomerwielset actie is enkel geldig op geselecteerde zomerwielsets, vraag naar de voorwaarden.

HomeBMWBMW Acties – Premium DealsBMW Zomeracties