Van Poelgeest

BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive

BMW ConnectedDrive beschikt over een hele reeks innovatieve technologieën om het u onderweg nog gemakkelijker te maken. Hieronder vindt u de tal van opties die BMW ConnectedDrive u te bieden heeft.

Uw BMW is standaard uitgerust met vier geavanceerde BMW ConnectedDrive Diensten:

Emergency call.
In geval van nood kunt u met een druk op de knop contact maken met het BMW Callcenter, 24/7 en ook in het buitenland. Zij waarschuwen voor u de dichtstbijzijnde hulpdiensten en geven de locatie, letselindicatie en voertuigdetails door. Bij activering van een of meerdere airbags brengt de BMW automatisch een verbinding tot stand.

BMW Teleservice.
De onderhoudsbehoefte van uw BMW wordt standaard bijgehouden en benodigd onderhoud wordt tijdig gemeld. Zo blijft uw BMW altijd in topconditie. Via Teleservices kunt ook eenvoudig contact opnemen met pechhulp diensten en geeft de auto via Battery Guard een waarschuwing als de spanning van de accu te laag wordt.

ConnectedDrive Services.
Onderdeel hiervan is BMW Online waarmee u toegang heeft tot het actuele nieuws, weer, e-mail en online locaties zoeken. U kunt eenvoudig adresgegevens van bestemmingen en berichten naar uw BMW sturen. Daarnaast beschikt u ook over BMW Apps, waarmee diverse smartphone apps in uw iDrive systeem worden geïntegreerd. Deze dienst vormt de basis van de aanvullende BMW ConnectedDrive diensten en is nodig om deze diensten te kunnen bestellen.

 

BMW ConnectedDrive diensten optioneel verkrijgbaar:

Real Time Traffic Information.
Nauwkeurige en actuele verkeersinformatie zijn vrijwel in real time beschikbaar in uw BMW. Bij grote vertraging kunnen gemakkelijk alternatieve routes worden berekend.

Personal Assistant Service.
U kunt met een druk op de knop al uw vragen stellen vanuit uw BMW. Wilt u bijvoorbeeld een hotel reserveren, een leuk restaurant of zoekt u de dichtstbijzijnde geldautomaat? De medewerkers van het BMW Callcenter (24/7) zijn u graag van dienst. Zij sturen de adresgegevens – indien gewenst – direct door naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zonder kosten en in heel Europa.

Online Entertainment.
In uw BMW is een simkaart ingebouwd waarmee u met deze dienst toegang heeft tot een database met miljoenen nummers. In Nederland en zonder extra kosten beschikbaar in veel andere Europese landen. Deze dienst is ook op andere apparaten zoals smartphone en PC te gebruiken.

Wilt u meer weten?
Onze Product Genius verteld u graag meer over de mogelijkheden van BMW ConnectedDrive. Indien u wenst kunnen wij u de services ook aan u demonstreren, zodat u het zelf kunt ervaren.

HomeBMWBMW ConnectedDrive