Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW i4 Pre-order

Reserveer uw BMW i4 nu als allereerste!

In de volgende stappen kunt u de BMW i4 eenvoudig reserveren. Om de reservering te bevestigen, betaalt u een reserveringsbedrag van 250,-

Wat zijn de voordelen voor het reserveren van uw nieuwe BMW?

  • Wees de eerste: stel uw nieuwe BMW bij Van Poelgeest
  • Geen extra kosten: het reserveringsbedrag wordt in mindering gebracht op de uiteindelijke aankoopprijs
  • Volledige flexibiliteit: uw reservering is herroepbaar en de reserveringskosten worden volledig terugbetaald

De BMW i4

530 pk
(390 kW)

590 km
Actieradius (WLTP)

< 4 sec
0-100 km/h

Eind 2021 in de showroom

Pre-Order in 3 stappen uw BMW i4

Veelgestelde vragen

Vragen? WhatsApp naar: 020 503 2300

Wanneer komt de BMW i4?
De BMW i4 wordt eind 2021 verwacht in de showroom.

Hoe werkt de reservering?
Voltooi hierboven uw pre-order met een aanbetaling van 250,-. Hiermee maakt u uw reservering definitief. Zonder opgave van reden kunt u uw reservering te allen tijde ontbinden.

Is de reservering van de BMW i4 bindend?
Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek van een BMW i4, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een BMW i4. Zo bent u, tot het moment van ondertekening van de koopovereenkomst gerechtigd uw bestelling te annuleren. In dit geval zal uw reserveringsbetaling binnen één maand volledig worden terugbetaald.

Kan de reservering geannuleerd worden?
U kunt de reservering te allen tijde ontbinden. Het bedrag wordt aan u terug betaald.

Is de reservering overdraagbaar?
De reservering is niet overdraagbaar.

Bent u een zakelijke rijder?
Ook dan kunt u de reservering persoonlijk doen. De reservering is overdraagbaar aan uw leasemaatschappij. Bij een officiële bestelling ontvangt u de aanbetaling terug.

Overbruggingsaanbod mogelijk
U kunt kiezen voor een tijdelijke invulling tot aan het moment dat de BMW i4 voor u klaar staat voor aflevering. Voor een vast maandbedrag kunnen wij u een overbrugging aanbieden. U hoeft dan niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Er zijn hierbij meerdere overbrugging perioden mogelijk.

Wat is er zo interessant aan het overbruggingsaanbod?
Wanneer u kiest voor een overbrugging dan kiest u voor een tijdelijke invulling, die exact loopt tot het moment dat uw nieuwe BMW i4 klaar voor aflevering staat, tegen een vast maandelijks tarief. U hoeft dus niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Met een BMW of MINI van uw keuze kan een overbruggingsvorm worden aangeboden in de aanloop naar uw nieuwe BMW i4. Er zijn meerdere perioden mogelijk.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?
U kunt uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde van uw auto wordt bepaald zodra uw BMW i4 leverbaar is.

Zijn er reserveringen van fleetowners of leaserijders mogelijk?
Bent u of vertegenwoordigt u een fleetowner? Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze afdeling Direct Sales via directsales@van-poelgeest.nl. U kunt ons bereiken via 020 503 2300.

Leaserijders kunnen zelf een reservering plaatsen, mits zij zelf de aanbetaling doen. In alle andere gevallen adviseren wij contact op te nemen met de betrokken leasemaatschappij.

Prijzen
De prijzen van de nieuwe BMW i4 zijn inmiddels bekend. De BMW i4 eDrive40 is leverbaar vanaf €60.697 en de BMW i4 M50 is leverbaar vanaf €73.496

HomeBMWBMW i4BMW i4 Pre-order