Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW iX

De BMW iNEXT onthult zich, als de BMW iX!

Het overtreffende vervolg op de allereerste elektrische sportieve SUV, de BMW iX3 is de BMW iX. Maak u klaar voor het nieuwe sportieve SUV rijden!

Onder codenaam BMW iNEXT heeft de fabrikant het boek van autodesign compleet herschreven. De BMW iX is een volledig elektrisch aangedreven SUV die grotendeels autonoom kan rijden. Daarbij het compleet vernieuwde revolutionaire exterieur dat de designtaal van BMW’s voor jaren zal definiëren en een interieur met het comfort en de huiselijkheid van een woonkamer.

De BMW iX verandert niet alleen uw mobiliteit maar ook uw manier van genieten tijdens het autorijden. Dit is de toekomst, dit is BMW iX!

De BMW iX wordt medio 2021 verwacht.

De BMW iX, geproduceerd onder werknaam BMW iNEXT


Wilt u meteen het laatste nieuws weten over de BMW iX en wanneer wij de eerste levering verwachten?


BMW iX: een nieuwe visie op mobiliteit

Alle designers van BMW wereldwijd werden uitgedaagd om de iX te ontwerpen. Geen enkel heilig huisje mocht niet omver worden getrapt! Daardoor voelt de BMW iX als een reuzensprong voorwaarts. Met een vooruitstrevende visie die de auto een nieuwe betekenis geeft inclusief het bekende BMW DNA.

BMW iX is het model van een toekomst waarin exclusief autorijden steeds toegankelijker wordt. Comfort, innovatie en schoonheid zullen nog belangrijker zijn bij het kiezen van de beste BMW en hier grossiert iX dan ook in. Het interieur van de BMW iX wordt als het ware uw tweede woonkamer, waar u zich net zo comfortabel en veilig zult voelen als thuis!

De toekomst van mobiliteit

BMW iX exterieur

Geen enkele lijn is overbodig in het BMW iX exterieur. De elektrische SUV straalt door zijn strakke lijnenspel en grote oppervlaktes een natuurlijke schoonheid uit, alsof het niet door mensen maar door de natuur zelf is gemaakt. De iX lijkt dan ook uit één geheel te zijn vervaardigd. De blauwe lichtaccenten en de voorruit die doorloopt in het panoramadak, helpen daaraan mee. Licht en elegantie waren belangrijk voor BMW toen ze de BMW iX ontwierpen.

Tegelijkertijd vergeet de iX niet helemaal welk roemrucht verleden het voortzet. grote aanwezige nierengrille is natuurlijk typisch BMW. En zodra u achter het stuur plaatsneemt en de eerste bochten neemt, weet u echt 100% zeker dat de iX een raszuivere BMW is.


BMW iX interieur

Het BMW iX interieur wordt een nieuwe woonkamer voor u. Daarom koos BMW alleen de beste materialen voor de SUV: verfijnde edelhouten details, handgeweven Jacquardstof en Alcantara in de kleur Purus Rosé. En jazeker, dat is een koffietafel die u daar in het midden ziet. Maar niet zomaar een koffietafel, u kunt in de Ease Mode (wanneer de BMW iX grotendeels zelf rijdt) verschillende functies in de auto besturen door het hout aan te raken!

Lichtpunten volgen de bewegingen van uw vingers op het houtoppervlak en op de achterbank kunnen inzittenden hetzelfde doen door bepaalde gebaren op de bekleding te tekenen. Shy Tech noemt BMW het innovatieve nieuwe besturingssysteem. LED-verlichting onder de stof en het hout, volgen uw bewegingen en benadrukken hoe natuurlijk BMW alle technologie in de iX heeft verweven.

De BMW iX heeft ook meerdere touchscreens die de bestuurder tijdens het rijden kan gebruiken.

Zelf rijden of laten rijden?

Autonoom rijden met de Ease Mode

Het vernieuwde rijsysteem van de BMW iX bestaat uit 2 standen: Boost & Ease. In Boost Mode verdwijnen alle rijhulpen en krijgt u volledige controle over de SUV. BMW plant een groot accupakket van 120 kWh al heeft het nog niet de exacte elektrische actieradius gepubliceerd. Naar verwachting zal de WLTP-meting rond de 600 kilometer zijn op een acculading.

De tweede rijstand, Ease Mode, activeert alle rijhulpsystemen van de BMW iX. De iX zal dan grotendeels zelfstandig door het verkeer kunnen rijden. Als BMW de verwachtingen in 2021 waarmaakt, wordt de BMW iX (iNEXT) zelfs de meest geavanceerde autonoom rijdende auto op de markt!


BMW iX in beeld

De BMW iX is vandaag onthuld. Een schitterende auto die klaar is voor de toekomst van elektrisch rijden. Ontdek hem hier vanuit alle hoeken.


Blijf op de hoogte van de BMW iX (iNEXT)

Wilt u meteen het laatste nieuws weten over de BMW iX en wanneer wij de eerste levering verwachten? Schrijf u in voor onze BMW iX nieuwsbrief en blijft up-to-date van alle ontwikkelingen. Tevens informeren wij u meteen zodra wij de exacte leveringsdatum van de BMW iX in Nederland weten.

BMW iNEXT Update

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek de BMW iX.

Raakt u niet uitgekeken op de BMW iX? De elektrische SUV is nog niet beschikbaar voor een proefrit, maar er zijn wel diverse iX promotievideo’s die u hier kunt bekijken. Ontdek alles over de BMW iX van de ontwerpers zelf!


Veelgestelde vragen over de BMW iX.

Wanneer wordt de BMW iX (iNEXT) verwacht?

De BMW iX (iNEXT) is de visie van BMW op de toekomst van mobiliteit en wordt in 2021 verwacht. Op de hoogte blijven van nieuws over de BMW iX? Klik hier.

Is er al een prijsindicatie voor de BMW iX (iNEXT)?

Momenteel is er vanuit BMW nog geen prijsindicatie gegeven voor de BMW iX (iNEXT). Op de hoogte blijven van nieuws over de BMW iX? Klik hier.

Waar kan ik meer informatie vinden over de BMW NEXT 100?

Het visiemodel van BMW staat voor het voor BMW kenmerkende rijplezier. En geeft een spectaculair kijkje in de toekomst ervan. Het uitgangspunt van het designproces was het interieur – omdat het welzijn van de bestuurder in de toekomst steeds belangrijker wordt. Hij moet het gevoel hebben dat hij in een machine zit die voor hem persoonlijk is ontworpen. Lees hier meer over de BMW NEXT 100.

Wat wordt de actieradius van de BMW iX (iNEXT)?

Op internet wordt veel gespeculeerd over de actieradius van de BMW iX (iNEXT). Echter heeft BMW nog geen officieel bericht gegeven over de (verwachte) actieradius van de iX (iNEXT). Op de hoogte blijven van nieuws over de BMW iX (iNEXT)? Klik hier

*Ondanks dat wij deze pagina zorgvuldig hebben samengesteld kunnen prijzen, specificaties en afbeeldingen mogelijk afwijken. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend.

HomeBMWBMW iX