Van Poelgeest

De BMW 2 Serie Cabrio geeft u een gevoel van grenzeloze vrijheid. Het verfijnde design met atletische vormen en krachtige motoren is de perfectie combinatie voor ultiem rijplezier. De typische BMW achterwielaandrijving en perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een perfecte wegligging.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 2 Serie, naar een gebruikte BMW 2 Serie of bent u geïnteresseerd in een proefrit of extra informatie? Team Van Poelgeest helpt u graag.

Leverbaar vanaf € 44.472,-
Netto bijtelling € 317,-

DESIGN.

De BMW 2 Serie Cabrio heeft een grote aantrekkingskracht.

Het wigvormige silhouet heeft een atletische belijning aan de zijkanten. De voorzijde is verfijnd en kenmerkt zich door de nieuw gevormde dubbele niergrille, grote luchtinlaten en lage LED-koplampen. Aan de achterzijde wordt de breedte nog eens extra geaccentueerd dankzij de horizontale lijnen en het lichtdesign.

De cabriokap zorgt voor een duidelijke reductie van geluiden in het interieur en isoleert bovendien uitstekend tegen de kou. De kap is zowel aan de binnen- als buitenkant hoogwaardig afgewerkt. Elektrisch bediende kap kan tijdens het rijden met een snelheid toto 50 km/h volledig automatisch worden geopend en gesloten.

  • Sportieve voorzijde: naar binnen gerichte dubbele nieren, lage LED-koplampen en grote luchtinlaten
  • Langgerekt, wigvormig silhouet vormen een atletische belijning.

BMW 2 Serie Cabrio voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 2 Serie Cabrio voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 2 Serie Cabrio modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 2 Serie Cabrio