Van Poelgeest

De BMW 225xe iPerformance Active Tourer zit boordevol energie. Hij accelereert van 0 tot 100 in slechts 6,7 seconden. Daarbij kenmerkt deze Plug-in hybride zich door een uiterst efficiënte aandrijvingsconcept. Een samenspel van een verbranding- en elektromotor. Afhankelijk van de rij situatie en de laadstatus van de accu wordt de aandrijving afzonderlijk- of gecombineerd gebruikt. Wanneer alleen de verbrandingsmotor draait, wordne voorwielen aangedreven. De elektromotor drijft de achterwielen aan. Daarmee is de BMW 225xe iPerformance Active Tourer in sommige situaties een BMW met xDrive vierwielaandrijvng.

Dankzij de BMW eDrive technologie van BMW EfficientDynamics is in puur elektrische modus een actieradius van tot wel 41 kilometer mogelijk – lokaal emissievrij en vrijwel geruisloos. Perfect voor ritjes door de grote stad.

Leverbaar vanaf € 43.565,-

Opladen.

De BMW 225xe iPerformance kan met het meegeleverde laadsnoer via een conventioneel stopcontact of met een eveneens standaard snoer aan openbare laadpalen worden opgeladen. Het navigatiesysteem en de BMW Remote App informeren over de locatie en de beschikbaarheid van geschikte laadstations. De facturatie kan bijvoorbeeld verlopen via de ChargeNow pas van BMW. Met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiënte periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

 • De BMW 225xe IPerformance is direct te herkennen aan de blauw uitgevoerde spijlen en niergrillen.
 • Op het linker zijpaneel bevindt zich het laadpunt. De kleur van de verlichting geeft de laadstatus aan.
 • Met het innovatieve bedieningsconcept zijn alle displays en bedieningselementen binnen handbereik geplaatst.

BMW 2 Serie Active Tourer voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 2 Serie Active Tourer voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 2 Serie Active Tourer modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

Brandstofverbruik, stroomverbruik en CO2-emissie.

BMW 220i Active Tourer(1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9–5,6
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 134–127

BMW 216d Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.3 [4.3]
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 112 [113]

BMW 218d Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.5 [4.5]
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119 [119]

BMW 220d xDrive Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4.7
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 124

BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,7–2,3
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 61–52
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,2–13,4
De waarden voor brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik zijn vastgesteld volgens de Europese meetprocedure (EU) 2007/715 in de actueel geldende versie. De waarden hebben betrekking op de basisuitvoering voor Nederland, de weergegeven marge houdt rekening met verschillen in de gekozen wiel- en bandenmaat en de optionele uitrusting en kan tijdens de configuratie veranderen.

⁽¹⁾ Voor auto’s met productiedatum tot en met 31-05-18. Neem contact op met uw dealer voor de leverbaarheid.

De waarden voor de met ⁽³⁾ gemarkeerde auto’s zijn al op basis van de nieuwe WLTP-richtlijn bepaald en ter vergelijking teruggerekend naar NEDC. Voor deze modellen kunnen voor de berekening van belastingen en andere voertuiggerelateerde afdrachten die (ook) gebaseerd zijn op CO2-emissies, andere waarden gelden dan hier zijn vermeld.

De CO2-efficiëntiewaarden worden bepaald volgens de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de actuele versie en zijn gebaseerd op de brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van de NEDC voor classificering.

Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto’s vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij Van Poelgeest.

HomeBMWModellenBMW 225xe Active Tourer