Van Poelgeest

De BMW 3 Serie Gran Turismo is veelzijdig en kenmerkend in zijn klasse. Sportief, elegant, functioneel en ruimtelijk. De coupé-achtige daklijn benadrukt de souplesse waarmee hij zijn sportiviteit op de weg brengt. Krachtig en sportief design, dankzij een gespierd postuur samen met de vloeiende daklijn van een elegante coupé. Scherpe contouren en expressief vormgegeven oppervlakken, het lichtdesign aan de voor- en achterzijde benadrukt eveneens een sportieve en krachtige uitstraling. De veelzijdige ruimtelijkheid biedt tevens vele mogelijkheden voor een actieve en sportieve levensstijl.

Nu standaard met een Steptronic Automaat.

Leverbaar vanaf € 50.557,-
Netto bijtelling € 354,-

DAAROM DE BMW 3 SERIE GRAN TURISMO

Snelheid, kracht en een voorwaartse drang is waar je niet omheen kunt bij de BMW 3 Serie Gran Turismo. De BMW TwinPower Turbo motoren halen maximale energie uit iedere druppel brandstof en zorgen voor uitzonderlijk rijplezier. Met de actieve achterspoiler, die vanaf 110 km/h automatisch uitschuift, wordt de rijstabiliteit bij hoge snelheden verbeterd door de opwaartse kracht bij de achteras te verlagen.

De BMW 3 Serie Gran Turismo biedt tal aan mogelijkheden kwa ruimtelijkheid en is bijzonder praktisch. Dit is dankzij het 40:20:40 systeem, waarbij de bagageruimte gemakkelijk is te verstellen. De hoek van de met de verstelbare achterbankleuning kan voor elk rugleuningdeel apart worden ingesteld met een eenvoudige druk op de knop. Het afsluiten van de bagageruimte is eveneens bijzonder praktisch. Het achterste deel draait automatisch mee bij het openen en sluiten van de bagageklep die elektrisch is te bedienen via de sleutel of via een knop aan de binnenzijde. De tweedelige hoedenplank is gemakkelijk de demonteren en kunnen opgeborgen worden onder de vloer van de bagageruimte.

 • Scherpe contouren met vloeiende daklijn van een elegante coupé.
 • Met actieve achterspoiler voor optimale rijstabiliteit bij hoge snelheden.
 • Met het 40:20:40 systeem is de bagageruimte makkelijk te verdelen.

BMW 3 Serie Gran Turismo voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 3 Serie Gran Turismo voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 3 Serie Gran Turismo modellen of bekijk onze volledige voorraad

Snelheid, kracht en voorwaartse drang.

Snelheid, kracht en een voorwaartse drang is waar je niet omheen kunt bij de BMW 3 Serie Gran Turismo. Een driedelige voorzijde, een driedimensionaal uitgevoerde grille, een langgerekte, richting wegdek wijzende motorkap en de spits toelopende overgang van de C-stijl naar de carrosserie aan de voorzijde.

Wanneer we kijken naar de zijkant van de auto worden de grote zijvlakken benadrukt door de hoge en lage taillelijnen, waardoor de BMW 3 Serie Gran Turismo langer lijkt en een voorwaartse beweging uitstraalt. Samen met de vloeiende, coupé-achtige daklijn die naar achteren vloeiend daalt. Een ander bijzonder kenmerk van de BMW 3 Serie Gran Turismo zijn de sponningloze portierruiten voor nog meer sportiviteit en zorgen tevens voor meer lichtinval in het interieur en versterkt hiermee de ruimte op alle zitplaatsen.

Aan de achterzijde bevinden zich de typische BMW L-vormige achterlichten. De remlichten zijn standaard geïntegreerd, met noodstop-functie. Een highlight aan de achterzijde is de actieve achterspoiler, die vanaf 110 km/h automatisch uitschuift. Hierdoor wordt de rijstabiliteit bij hoge snelheden verbeterd door de opwaartse kracht bij de achteras te verlagen. Rijdt u 70 km/h of lager dan verdwijnt de spoiler automatisch terug in de bagageklep. De achterspoiler is ook handmatig te bedienen met een toets in de bestuurdersportier.

Optimaal rijplezier dankzij de verfijnde combinatie van sportiviteit en functionaliteit in het interieur.
Bereikbare bedieningselementen, chroomapplicaties op de bedieningselementen voor audiosysteem en airconditioning geven een hoogwaardige uitstraling. Op het middenconsole bevindt zicht de iDrive Controller waarmee u eenvoudig de verschillende functies kunt bedienen. Op de achterbank is ruimte voor drie volwassenen met voldoende beenruimte en opklapbaar middenarmsteun voor extra comfort. De basisuitvoering kunt u uitbreiden met verschillende pakketten zoals de Model Luxury Linde, Model Sport Line of Model M Sport.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 3 Serie Gran Turismo