Van Poelgeest

Als onderdeel van de BMW 3 familie heeft ook de BMW 3 Touring onmiskenbare combinatie van dynamiek, elegantie en veelzijdigheid. Een bijzonder laag verbruik dankzij de efficiënte benzine- en dieselmotoren met BMW EfficientDynamics technologie, een optimale gewichtsverdeling en achterwiel aandrijving.

De BMW 3 Touring kenmerkt zich door het ruime interieur met tal van opbergmogelijkheden. De bagageruimte is rijkelijk bemeten, de ideale auto voor het dagelijks leven,  een uitstapje of een vakantie reis.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 3 Serie, naar een gebruikte BMW 3 Serie of bent u geïnteresseerd in een proefrit of extra informatie? Team Van Poelgeest helpt u graag.

Leverbaar vanaf € 41.190,-
Netto bijtelling € 312,-
Prive leasen € 562,-

Comfort en functionaliteit

De BMW 3 Serie Touring biedt u comfort en functionaliteit. Het interieur is ruim en biedt tal van opbergmogelijkheden. De bagageruimte is royaal bemeten en is ook hier bijzonder flexibel. Zo kunt u uw bagageklep openen en sluiten zonder aanraking, met de Comfort Access uitrusting. Met een kort gerichte voetbeweging onder de achterbumper kunt u de bagageklep automatisch openen.  Op dezelfde manier kunt u de klep automatisch sluiten.

Met het opbergconcept wordt het ruimte interieur optimaal benut met tal van slimme opbergmogelijkheden. Zoals een houder voor twee bekers of blikjes in het middenconsole. Het bijbehorende afdekscherm kan als hij gesloten is gebruikt worden als opberg vak. Het optionele opbergpakket biedt nog meer mogelijkheden: een afsluitbaar vak aan de bestuurderszijde van het dashboard, netten aan de rugleuning, twee tassenhaakjes.  In de bagageruimte houden een bagagenet en een bevestigingsgordel alles netjes op zijn plaats. Daarnaast is er een flexibel net voor bijvoorbeeld de vloer van de bagageruimte, een opbergkuip voor het vak eronder en een 12V-contact achterin.

Met een volume van 495 liter is de bagageruimte voorbereid op licht- tot zware bagage. Klapt u de gehele achterbank neer dan stijgt het volume tot maar liefst 1500 liter. Het doorlaadsysteem is neerklapbaar in de verhouding 40:20:40. Zo kan naar wens de ruimte worden ingedeeld. Het achterruit kan separaat worden geopend en achterin is er tevens een royale ruimte voor twee passagiers.

  • De achterbank kan in zijn geheel worden neergeklapt en bereikt hiermee een volume van 1500 liter.
  • Onder de vloer van de bagageruimte vindt u extra opbergruimte om kleine spullen veilig te vervoeren.

BMW 3 Serie Touring voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 3 Serie Touring voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 3 Serie Touring modellen of bekijk onze volledige voorraad

Het exterieur kenmerkt zich door sportiviteit en elegantie.

Het exterieur van de BMW 3 Serie Touring kenmerkt zich door haar sportiviteit en elegantie. De koplampen en lunchtinlaten in de voorbumper zijn verfijnd vormgegeven en de horizontale spijlen geven de auto een laag en breed aangezicht.  De achterbumper is opvallend vormgegeven en voorzien van twee horizontale lijnen, met op de uiterste hoeken achterlichten met LED-techniek.

De BMW 3 Serie Touring is uitgerust met een glazen panorama dak. Het panorama dak zorgt voor veel licht, waardoor het interieur een bijzonder rijkelijk en open karakter krijgt. Wilt u wat minder licht, dat kan eenvoudig worden geregeld met de verstelbare binnen hemel (zonwering) die u traploos kunt sluiten. Met het glazen panorama dak kunt u het interieur gemakkelijk ventileren middels de schuif- en kantelfunctie in het voorste deel . Wanneer het glazen dak in ventilatie stand staan, wordt de zonwering automatisch naar achteren geschoven.

Kenmerkend voor het interieur van de BMW 3 Serie Touring is de hoge kwaliteit van materialen,  tal van opbergmogelijkheden en het bijzonder overzichtelijke en functionele dashboard. Oppervlakten in hoogglazend zwart met veelvoudige highlights in chroom versterken het de hoogwaardige uitstraling. De cockpit is op de bestuurder afgestemd en gemakkelijk te bedienen. Optioneel zijn er tal van mogelijkheden om de BMW 3 Serie Touring uit te breiden naar uw wensen.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 3 Serie Touring