Van Poelgeest

De BMW 3 Serie staat al meer dan veertig jaar in het geheugen gegrift als dé premium middenklasse-sedan met unieke, voor hem kenmerkende, sportieve rijeigenschappen. De zevende generatie van deze sportsedan legt de lat opnieuw hoger op het gebied van innovatie, kwaliteit en rijplezier. De tweede generatie van de plug-in hybride variant (BMW 330e) maakt zich met zijn meest vooruitstrevende technologie eveneens op om u te verrassen en zoals altijd rijplezier te laten ervaren.

Zodra de nieuwe BMW 330e de weg op gaat, laat hij alles achter zich; zowel conventies als verwachtingen. De iconische sportsedan toont dat sportiviteit uitstekend te combineren is met (volledig) elektrische aandrijving. Met het vernieuwde, stijlvolle design staat hij klaar voor een nieuw tijdperk.

U rijdt de BMW 330e PHEV vanaf €52.300,-

Leverbaar vanaf € 52.300,-

Voor nog meer bestemmingen.

De nieuwe BMW 330e is geënt op rijplezier, typisch voor BMW, maar dan gecombineerd met vermogen en maximale efficiëntie. De toonaangevende technologie van BMW eDrive maakt dat de nieuwe BMW 330e wordt aangedreven door 252 pk puur rijplezier. In dit nieuwe model vindt u een grotere volledig elektrische actieradius tot wel 59 km, en aanzienlijk lagere CO2-emissie vanaf 39g/km.

  • Een intelligente, digitale assistent aan boord die reageert op het commando "Hey BMW"
  • 12,3-inch BMW Live Cockpit Professional

BMW 330e Sedan (2019) voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 330e Sedan (2019) voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 330e Sedan (2019) modellen of bekijk onze volledige voorraad

De BMW 330e

ONTDEK WAT DE PERS VINDT VAN DE BMW 3 SERIE.

AutoWeek: “Hij is een stuk sportiever dan zijn voorganger. En lichter, en scherper, en mooier, en aerodynamischer, en slimmer. Kortom, het is wederom de beste 3 Serie die BMW heeft gebouwd.”

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 330e Sedan