Van Poelgeest

De BMW 4 Serie Cabrio is de auto voor het beleven van bijzondere rij momenten. Met zijn atletische vormen, sportieve wendbaarheid en stijlvolle uitrusting kunt u uw haren lekker laten wapperen in de rijwind en uniek rijplezier beleven. Krachtige motoren, typische BMW achterwielaandrijving en perfecte gewichtsverdeling zorgen voor een perfecte wegligging en eerste klas rijcomfort.

Leverbaar vanaf € 58.532,-
Netto bijtelling € 430,-

Daarom.

Sportief op het eerste gezicht, dat is de BMW 4 Serie Coupe. Zodra u het gaspedaal indrukt ervaart u zijn dynamiek. De BMW 4 Serie Coupe wordt aangedreven met krachtige motoren en naar keuze met achter- of vierwielaandrijving met een perfecte gewichtsverdeling. De rijdynamiek kunt u versterken met het M onderstel, de Variabele Sport Steering en 8-traps Steptronic transmissie.

Het design is een unieke combinatie van sportiviteit, harmonieuze belijning en krachtige dynamiek . Zowel open als met gesloten hardtop. Aan de voorzijde bevindt zicht de typerende dubbele niergrille en aan beide zijde de LED-koplampen met daaronder de grote luchtinlaten en geïntegreerde LED-mistlampen. Een wigvormig silhouet, met rechte belijning en gecontoureerde zijkanten onderstrepen het sportieve karakter van de BMW 4 Serie Cabrio. De achterzijde heeft een welgevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen. De LED-lichten aan beide zijden benadrukken tevens de breedtewerking.

 • Een sprekende achterzijde door een stevige, stabiele stand op de weg.
 • Sportieve zijde met grote luchtinlaten, niergrille en scherpe LED-koplampen.
 • Atletisch silhouet.

BMW 4 Serie Cabrio voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 4 Serie Cabrio voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 4 Serie Cabrio modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 4 Serie Cabrio