Van Poelgeest

De BMW 4 Coupé geeft een nieuwe betekenis aan het begrip rijplezier. Het design, uitstraling en handling zijn een unieke combinatie en geven het resultaat mag absoluut gezien worden. De BMW 4 Serie Coupé is een unieke combinatie van sportiviteit, wendbaarheid en schoonheid.

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW 4 Serie, naar een gebruikte BMW 4 Serie of bent u geïnteresseerd in een proefrit of extra informatie? Team Van Poelgeest helpt u graag.

Leverbaar vanaf € 45.153,-
Netto bijtelling € 308,-

FASCINEREND DESIGN.

De BMW 4 Serie Coupé is het perfecte voorbeeld van een sportcoupé. De atletische uitstraling ademt een en al dynamiek uit en heeft een perfecte verwevenheid van vloeiende belijning en scherp gecontourde zijkanten.

De voorzijde heeft  dubbele niergrille met aan de zijkant stijlvolle LED-koplampen. Met zijn gestrekte belijning met dalende daklijn en gecontoureerde zijkanten, oogt de BMW 4 Serie Coupé krachtig en atletisch. Het subtiel gebogen silhouet wordt benadrukt door de sponningloze portierruiten.
Aan de achterzijde heeft een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen en de twee L-vormige LED-achterlichten.

Het interieur van de BMW 4 Serie Coupé is exclusief en combineert sportiviteit met moderne functionaliteit. Het sportstuur is standaard bekleed met leder en staat centraal in de cockpit, die is afgestemd op de bestuurder. De interieuruitrusting is perfect afgewerkt. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, accentlijsten, stijlvolle details in chroom en contraststiksel op het dashboard.

 • Krachtig en atletisch dankzij de gestrekte belijning en dalende daklijn.
 • De achterzijde overtuigt met een stevige stand op de weg, krachtig gevormd bumper met geïntegreerde uitlaatpijpen.
 • Opvallende dubbele niergrille met de LED-koplampen stralen prestatiegerichtheid uit.

BMW 4 Serie Coupé voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 4 Serie Coupé voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 4 Serie Coupé modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 4 Serie Coupé