Van Poelgeest

De BMW 4 Serie Gran Coupé is pure schoonheid. De atletische uitstraling zorgt voor de  perfecte verbinding van elegantie, design en sportiviteit. De performance worden gekenmerkt door versnelling, gemakkelijke bediening en perfecte wegligging. Dankzij het lichtgewicht constructie wordt efficiency naar een ander niveau getild en zorgen voor nog betere prestaties van de krachtige motoren.

Leverbaar vanaf € 45.430,-
Netto bijtelling € 313,-
Prive leasen € 618,-

ATLETISCH DESIGN.

De opvallende niergrillen met aan beide kanten de gemodelleerde LED-koplampen en daaronder de LED-mistlampen aan de voorzijde. De gestrekte belijning met licht dalende daklijn en gecontoureerde zijkant laten de BMW 4 Serie Gran Coupé elegant en atletisch ogen. De vier sponningloze portierruiten benadrukken het subtiel gebogen silhouet.
De achterzijde heeft een bumper met geïntegreerde uitlaateindpijpen met tweedelige LED-ahterlichten. Samen met de stabiele stand op de weg overtuigt de BMW 4 Serie Gran Coupe.

Het interieur van de BMW 4 Serie Gran Coupé is elegant en sportief. Daarbij is het interieur perfect afgestemd op de bestuurder, waarbij het standaard met leder beklede multifunctionele sportstuur centraal staat. Gebruik van hoogwaardige materialen met een aangename afwerking en sprekende accentlijsten, details in chroom en contraststiksels op het dashboard.  De hoogwaardige sportstoelen in fijn leder zorgen tevens voor zitcomfort.

Met de verschillende uitrustingen is de BMW 4 Serie Gran Touring naar wens uit te breiden met bijvoorbeeld Model M Sport, Model Sport Line, Model Luxury Line.

 • Een stevige stabiele stand op de weg en een krachtig gevormde bumper met geïntegreerde uitlaatpijpen.
 • Oogt elegant en atletisch dankzij de gestrekte belijning en licht dalende daklijn en contouren aan de zijkant.
 • Pure aantrekkingskracht, dat is de BMW 4 Serie Gran Coupe.

BMW 4 Serie Gran Coupé voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 4 Serie Gran Coupé voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 4 Serie Gran Coupé modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 4 Serie Gran Coupé