Van Poelgeest

De BMW 5 Serie is de belichaming van de business sedan en voldoet aan alle eisen die u kunt verwachten van een auto in deze klasse. Elegant, dynamisch en comfort voor rijplezier in optima forma. De zorgvuldig geselecteerde materialen, zitcomfort en intuïtieve bedieningsconcepten zorgen voor ontspannen reizen in de BMW 5 Serie Sedan.

Krachtige BMW Twinpower Turbo motoren, lichtgewicht constructie en geavanceerde technologieën zoals Integral Active Steering en Adaptive Mode, maken de BMW 5 Serie Sedan intelligent.

Leverbaar vanaf € 57.656,-
Netto bijtelling € 414,-

KRACHTIG DESIGN.

Het interieur van de BMW 5 Serie Sedan is ingericht op de bestuurder, waarbij het middenconsole licht naar de bestuurder is gebogen. Hoogwaardig kwaliteit materialen met oog voor detail en daarbij kenmerkt het interieur zich door zijn innovatieve en intelligente systemen, die de bestuurder om alle wenken bedient.

De bediening van de informatiesystemen is nog eenvoudiger en overzichtelijker. De inrichting van de zes tegels – Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive – kunnen zelf worden bepaald en via touch worden bedient. Drie tegels zijn uitgevoerd in live-tegels, zodat u altijd actuele informatie in beeld heeft. In deze zogenoemde iDrive Touch Controller zit tevens een touchpad geïntegreerd waarmee u in uw eigen handschrift een bestemming kunt invoeren in uw navigatie. Met de BMW Gesture control kunt u het systeem ook met gebaren bedienen. Het middenconsole heeft een telefoonverbinding met draadloze oplaadmogelijkheid. Optioneel kunt u met Driving Assistant Plus de BMW 5 Serie Sedan nog meer taken toevertrouwen. Zo kan de BMW sem-autonoom rijden in situaties zoals files, langzaam rijdend verkeer of lange ritten.

 

 • Het interieur is ingericht op de bestuurder, u wordt op uw wenken bedient.
 • Altijd actuele informatie in beeld, dankzij de drie live-tegels.
 • Uw systeem met gebaren bedienen, met BMW Gesture Control.

BMW 5 Serie Sedan voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 5 Serie Sedan voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 5 Serie Sedan modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 5 Serie Sedan