Van Poelgeest

De BMW 5 Serie Touring is de business allrounder met uitmuntende rijeigenschappen, sportief design en maximaal comfort. Uitgerust met de modernste technieken en biedt opvallend veel ruimte. Praktische eigenschappen en optimaal rijplezier worden op unieke wijze gecombineerd en is een stijlvolle verschijning voor zowel zakelijke- als vrije tijd activiteiten.

Met de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren , lichtgewicht constructie, uitmuntende wendbaarheid en Adaptive Modus is de BMW 5 Serie Touring volledig uitgerust voor een ultiem sportief rijplezier.

Leverbaar vanaf € 60.636,-
Netto bijtelling € 437,-

RUIMTECONCEPT.

Met het ruimteconcept is de BMW 5 Serie Touring uniek in zijn soort. De bagageruimte is gemakkelijk in- en uit te laden, heeft een volume van 570 liter en kan – indien nodig – worden vergroot tot 1700 liter. Met slechts een druk op de knop kunt u de achterbankleuningen ontgrendelen en geruisloos laten neerklappen, om nog meer opbergruimte creëren. De rugleuningen zijn inklapbaar in de verhoudingen 40:20:40. De hoofdsteunen op de achterbank hoeven hierbij niet gedemonteerd te worden.

De bagageruimtevloer is opvouwbaar, zodat u daaronder kleine voorwerpen kunt plaatsen en veilig uit het zicht kunt vervoeren. Ook zit er een scheidingsnet voor de bagageruimte die voorkomt dat voorwerpen vanuit de laadruimte naar voren schuiven. Deze kan zowel bij een neergeklapte- als rechtop geplaatste leuning worden gebruikt.

De bagageklep kan automatisch worden geopend of gesloten middels een toets op de autosleutel en binnenkant van de portier.

Het ruimteconcept kunt u tevens optimaliseren met nog meer functionele opbergmogelijkheden.

 • De bagageruimtevloer is opvouwbaar.
 • Inklapbare rugleuningen met een 40:20:40 verdeling.
 • Separaat te openen achterruit.

Voor welke kleur gaat u?

BMW 5 Serie Touring voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 5 Serie Touring voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 5 Serie Touring modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW 5 Serie Touring