Van Poelgeest

De BMW 530e iPerformance is gefocust op elektriserend rijplezier en zorgt dankzij de Plug-in Hybride aandrijving voor toekomstgericht rijden.

De BMW 530e iPerformance Sedan combineert een elektromotor en een 4-cilinder benzinemotor tot de efficiënte Plug-in Hybride aandrijving BMW eDrive. Daarmee maakt hij puur elektrisch, lokaal emissievrij rijden mogelijk op kortere ritten met dynamische rijprestaties en biedt – in combinatie met de 4-cilinder benzinemotor – bovendien comfortabele rijeigenschappen voor lange ritten.

 

Leverbaar vanaf € 63.601,-

Aandrijving.

Belangrijkste componenten van deze aandrijving zijn een 135 kW (184 pk) sterke 4-cilinder benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, een elektromotor met 70 kW (95 pk) en een hoogvoltage lithium-ion-accu met een capaciteit van 9,2 kWh. Puur elektrisch bedraagt de actieradius maximaal 45 km, de elektrische topsnelheid bedraagt 140 km/h.*
* De hier vermelde waarden zijn voorlopig en nog niet officieel bevestigd. De waarden voor stroom-/brandstofverbruik en CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen wiel-/bandenmaat.

Energiemanagement.

Met een anticiperende bedrijfsstrategie optimaliseert het intelligente energiemanagement het rendement van de hybride aandrijving. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van beschikbare navigatiegegevens delen van de route en rijsituaties herkend die het meest geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor dan wel voor het opladen van de hoogspanningsaccu.

 • Het laadpunt voor de hoogspanningsaccu bevindt zich achter een klep op het linker voorpaneel.
 • Het instrumentenpaneel waarop het laadniveau van de batterij en rij status zichtbaar is, helpt bij het efficiënt gebruiken van de elektrische aandrijving.
 • Het iPerformance model onderscheidt zich door de eDrive badge op de voor- en achterzijde en op de C-stijlen.

BMW 5 Serie Sedan voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW 5 Serie Sedan voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW 5 Serie Sedan modellen of bekijk onze volledige voorraad

Connectivity.

De My BMW Remote App voor Plug-in Hybrides voor iOS en Android toont gedetailleerde informatie over de actuele status van uw BMW 530e iPerformance Sedan – bijvoorbeeld de locatie van de auto, de laadstatus van de accu en de resterende actieradius. Het laadproces is op afstand bedienbaar via de weektimer.

Opladen.

De BMW 530e iPerformance Sedan kan met het meegeleverde laadsnoer via een conventioneel stopcontact of met een eveneens standaard snoer aan openbare laadpalen worden opgeladen. Het navigatiesysteem en de BMW Remote App informeren over de locatie en de beschikbaarheid van geschikte laadstations. De facturatie kan bijvoorbeeld verlopen via de ChargeNow pas van BMW. Met de BMW Digital Charging Service (DCS) kunt u automatisch opladen in de kostenefficiënte periode op basis van uw energietarief. Dat bespaart stroom en maakt het mogelijk gericht gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen.

 

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

BRANDSTOFVERBRUIK EN CO2-EMISSIE.

Getoond model: BMW 520d Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 4,5-4,2
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 119-109
Getoond model: BMW 530i Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,9-5,5
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 136-126

Getoond model: BMW 530d xDrive Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 5,4-5,0
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 142-132

Getoond model: BMW 540i Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,9-6,5
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-149

Getoond model: BMW 540i xDrive Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 7,4-6,9
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 169-159

Getoond model: BMW M550i xDrive Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 9,1–8,9
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 209–204

Getoond model: BMW M550d xDrive Sedan
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 6,1-5,9
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 159-154

Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto’s vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij Van Poelgeest.

De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.

HomeBMWModellenBMW 530e Sedan