Van Poelgeest

De toekomst heeft zich verder ontwikkeld,in de vorm van de nieuwe BMW i8 Coupé. Enthousiast, fascinerend en klaar om een nieuwe interpretatie aan mobiliteit te geven. Voor innovatief rijplezier, voor zover de weg gaat. De toerenteller is net zo snel in opkomst: de innovatieve plug-in hybride motor genereert 275 kW (374 pk) en accelereert de nieuwe BMW i8 Coupé van 0 naar 100 km / u in 4,4 seconden. De toekomst is nu en is opwindend als nooit tevoren.

BMW i8 Coupé:
Brandstofverbruik in l / 100 km (gecombineerd): 1.9
CO2-emissies in g / km (gecombineerd): 42
Elektriciteitsverbruik in kWh / 100 km (gecombineerd): 14.0

Leverbaar vanaf € 150.681,-

Design.

De BMW i8 Coupé presenteert zichzelf futuristisch tot in het kleinste detail. Met als meest opvallende kenmerk: de imposante lichtgewicht deuren van koolstofvezels, die gemakkelijk te openen zijn. De atletische vorm met dubbele BMW-nier aan de voorzijde, met aan beide kanten LED-koplampen en opnieuw ontworpen luchtgordijnen. Vanaf de motorkap loopt de kenmerkende V-vormige zwarte riem over het hele voertuig, wat het platte silhouet onderstreept. Het indrukwekkende Streamflow-ontwerp optimaliseert ook de luchtstroom en creëert een ongekende aerodynamica. Zo is de BMW i8 Coupé een perfecte combinatie van vorm en functie die maar één richting kent: voorwaarts.

In het interieur wordt de dynamische lijnvoering van het exterieur doorgevoerd waardoor er in de gehele cockpit een futuristische dynamiek ontstaat. Het middenconsole is geheel op de bestuurder ingericht en zonder moeite zijn alle bedieningspanelen binnen handbereik. De sportstoelen zijn elektrisch verstelbaar. In het donker kunnen de contourlijnen van de portieren, dashboard en middenconsole worden verlicht in een kleur naar wens.

 • De elegante, tweevleugelige scharnierende deuren bewegen naar voren en naar boven.
 • De LED- achterlichten zijn ontworpen in de typische BMW i styl en dragen bij aan het algehele ontwerp van de BMW i8 Coupé.
 • Trekt de aandacht met zijn opvallende lichtmetalen velgen, 20 "BMW i W-Spoke stijl 470.

BMW i8 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW i8 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW i8 modellen of bekijk onze volledige voorraad

Efficient verbruik.
Dankzij het intelligente energiemanagement coördineert het systeem het samenspel tussen de elektromotor en de verbrandingsmotor. Afgestemd op maximale prestaties bij minimaal verbruik. Efficiënt met een gemiddeld verbruik van slechts 1,9l/100 km en een CO2 emissie van 42g/km.

Lichtgewicht.
De BMW i8 Coupe heeft een uitzonderlijk lichtgewicht constructie. De LifeDrive Architectuur, die bestaat uit een aluminium chassi, een ultralicht inzittendencompartiment van carbon.

Opladen of voltanken.
De BMW i8 Coupe is zowel gemakkelijk op te laden als vol te tanken. Uw BMW i8 laad u gemakkelijk op via een BMW i Wallbox. Onderweg kunt u gebruik maken van tal aan openbare laadpalen, die u eenvoudig kunt gebruiken met de ChargeNow pas. Via de ChargeNow App vindt u gemakkelijk het dichtstbijzijnde laadstation.

 

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW i8 Coupé