Van Poelgeest

De allereerste BMW i8 Roadster staat nu in de showroom bij Van Poelgeest. De BMW i8 Roadster is een bijzondere verschijning met zijn futuristische design, die tot in details is doorgevoerd.
Het meest opvallende kenmerk zijn de vleugeldeuren van Carbon, die dankzij het lichtgewicht materiaal gemakkelijk te openen zijn. De voorzijde is atletisch met aan beide zijde full-LED-koplampen en nieuw ontworpen Air Curtains. En niet te vergeten, op de motorkap het herkenbare zwarte V-vormige vlak die doorloopt voor de gehele auto en hiermee het laaghangende silhouet benadrukt.

De innovatieve Plug-in Hybride genereert 374 pk en 570 nM. In 4,6 seconden wordt de BMW i8 Roadster  naar een snelheid van 0 naar 100 km/h gebracht.

Leverbaar vanaf € 169.310,-

Futuristisch interieur.

De karakteristieke lijnvoering van het exterieurdesign wordt voortgezet in het interieur. De cockpit heeft een futuristische dynamiek. De middenconsole is licht naar de bestuurder gebogen, en de bedieningselementen zijn intuïtief te vinden – voor maximale centraalstelling van de bestuurder en overzichtelijkheid. Optimale zijdelingse steun en het hoogste comfort bieden de nieuwe elektrisch verstelbare sportstoelen met memory-functie. Achter de stoelen bevinden zich vakken voor extra opbergruimte.

In het donker zorgt de LED-interieurverlichting voor een hoogwaardige ambiance. Daarmee kunnen de contourlijnen van de portieren, het dashboard, de middenconsole en het stuur naar keuze en afwisselend worden verlicht.

 

 • Het dak kan volledig automatisch worden ingetrokken in slechts 16 seconden en tot rijsnelheden van 50 km/h.
 • De motorkapontluchting is verbeterd waardoor de lucht over het kan kan stromen, en de aerdynamica wordt verbeterd.
 • De LED-achterlichten zijn ontworpen met BMW i pictogram en dragen aanzienlijk bij aan het gehele ontwerp van de BMW i8 Roadster.

BMW i8 Roadster voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW i8 Roadster voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW i8 Roadster modellen of bekijk onze volledige voorraad

46 g/km

Voorop rijden en vrijwel niets achterlaten. Dankzij het intelligente energiemanagement van de BMW i8 Roadster. Dit systeem coördineert het samenspel tussen de elektromotor met de hoogvoltage-accu en de verbrandingsmotor – altijd afgestemd op maximale prestaties bij minimaal verbruik. Zo ontstaat een krachtig Plug-in Hybride systeem gepaard met een enorme efficiency, zoals het gemiddeld verbruik van slechts 2,1l/100 km en een CO2-emissie van 46 g/km op indrukwekkende wijze bevestigen.

 

 

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

 • Persoonlijk inruilvoorstel
  Wat is uw auto waard?
 • Offerte aanvragen
  Zonder inruilauto
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

Hoogwaardig interieur

Ervaar hieronder de verschillende hoogwaardige interieurs van de BMW i8 Roadster.


Carpo Elfenbeinweiß/schwarz in volleder.


Accaro Amido/E-copper in natuurleder-textielmix.

Carpo Amido/schwarz in volleder.

Halo Dalbergiabraun/Carumgrau in natuurleder-textielmix.

Lichtgewicht.

De BMW i8 Roadster heeft een uitzonderlijk lichtgewicht constructie: de LifeDrive architectuur. Deze bestaat uit de Drive-module – een aluminium chassis – en de Life-module – een ultralicht inzittendencompartiment van uiterst sterk carbon. Beide componenten hebben een optimaal gewicht om doordachte duurzaamheid efficiënt op de weg te brengen met adembenemende sportiviteit.

 

Eenvoudig opladen.

Zowel het opladen als voltanken gaat gemakkelijk, met het uitgebreide product- en service 360° ELECTRIC.
Thuis kunt u gemakkelijk opladen via de BMW i Wallbox. Deze wordt bij u thuis geïnstalleerd. Onderweg kunt u gebruik maken van tal van openbare laadpunten, met de ChargeNow-pas. Via de ChargeNow App kunt u zien waar het dichtstbijzijnde laadstation zicht bevindt.

Veilig op weg.

De BMW i8 Roadster is op alles voorbereid, dankzij tal van assistentiesystemen.

Zo worden bijvoorbeeld bij rijden in nat weer de remmen van tijd tot tijd gereinigd door de droogremfunctie, om de beste remkwaliteit te garanderen. De Dynamische Tractie Controle (DTC) maakt het wegrijden bij ongunstige weersomstandigheden eenvoudig door wielslip te verminderen en maximale tractie te zorgen. Daarbij zorgt de BMW xDrive vierwielaandrijving voor maximale grip in elke situatie. De xDrive wordt in de hybridemodus geactiveerd en verdeelt de aandrijfkracht van beide soorten aandrijving variabel en – afhankelijk van de actuele situatie – over de vier wielen.

Ontdek meer.

Brandstofverbruik en CO2 emissie.

Getoond model: BMW i8 Roadster
Brandstofverbruik in l/100 km (gemiddeld): 2,1
Stroomverbruik in kWh/100 km (gemiddeld): 14,5
CO2-emissie in g/km (gemiddeld): 46
Waarden op basis van de ECE-testcyclus, afhankelijk van de gekozen bandenmaat. De afgebeelde modellen zijn voorzien van extra-uitrustingen.

Meer informatie over officiële energieverbruiks-, brandstofverbruiks- en CO2-emissiewaarden van nieuwe auto’s vindt u overzichtelijk gerangschikt in het Brandstofverbruiksboekje, dat wordt uitgegeven door de RDW. Dit boekje is te downloaden van de website van de RDW – www.rdw.nl – en is kosteloos verkrijgbaar bij Van Poelgeest.

De gegevens hebben geen betrekking op een specifiek exemplaar en maken geen deel uit van het aanbod, maar dienen ter vergelijking van de verschillende modellen onderling. CO2-emissie die ontstaat bij het produceren en leveren van de brandstof of andere energiedragers, wordt bij het bepalen van de CO2-emissie overeenkomstig Richtlijn 1999/94/EG buiten beschouwing gelaten.

HomeBMWModellenBMW i8 Roadster