Van Poelgeest

Hij draagt dezelfde naam, maar is veel krachtiger dan zijn voorganger. De BMW M2 Competition laat een verpletterende indruk achter met zijn unieke combinatie van performance, wendbaarheid en precisie. De vergrootte luchtinlaten verraden het vermogen onder de motorkap. De nieuwe 410 pk sterke bi-turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor brengt de BMW M2 Competition van 0 naar 100 km/h in 4,2 seconden. Hij staat garant voor topprestaties en heeft de ambitie om nieuwe records te vestigen. Een échte BMW M, gebouwd voor liefhebbers.

 

Leverbaar vanaf € 99.995,-

Rijdynamiek en efficiency.

Autosport beleving.
De BMW M2 Coupé biedt een authentieke rij beleving dankzij een optimale 50:50 gewichtsverdeling, uitmuntend onderstel en een uitrusting die is geïnspireerd op de autosport.

7-traps M DCT met Drivelogic.
Hiermee kunt u schakelen zonder onderbreking van de trekkracht en zonder koppelen of het gas los te laten. Schakelen kan zowel automatisch als handmatig. De functie Launch Control garandeert een optimale acceleratie vanuit stilstand.

Actief M sperdifferentieel.
Optimaliseert tractie en rijstabiliteit bij het wisselen van rijbaan en bij het uitaccelereren van bochten, bij hoge snelheden in bochten en op ongelijkmatige ondergrond. De tractie wordt geoptimaliseerd via een elektronisch gestuurd lamellenkoppeling die verschillen in toerental tussen de achterwielen minimaliseert.

M Compound-remmen.
Door gebruik van verschillende materialen bieden de M Compound-remmen een hoge fading-stabiliteit en een lange levensduur. Daarbij realiseren ze een gewichtsreductie die een positieve uitwerking heeft op de wendbaarheid, rijdynamiek en acceleratie.

BMW M2 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW M2 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW M2 modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW M2 Competition