Van Poelgeest

Al bij stilstand belichaamt de BMW M4 Coupé alles wat een M model kenmerkt: krachtige dynamiek, wendbare sportiviteit en fascinerende autosportgenen, Uitgerust met de 431 pk sterke M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, de 7-traps M transmissie met dubbele koppeling en Drivelogic en precisietools zoals M Servotronic, actief M sperdifferentieel en adaptief M onderstel is hij klaar om de ring te betreden. Zijn uitdaging: de natuurkundige wetten. Zijn kracht: rijeigenschappen voor een nog nooit vertoonde eenheid van mens en machine.

Van Poelgeest is dé BMW M certified dealer. In de speciaal BMW M ingerichte showrooms met gecertificeerde BMW M Specialisten kunnen wij u voorzien van alle specifieke BMW M informatie.

Leverbaar vanaf € 135.832,-

Topprestaties alleen is niet voldoende. Het oog wil ook wat.

Wie met de BMW M4 Cabrio open de zon tegemoet spurt, ervaart adrenaline opwekkende rijmomenten in een zeer intense vorm. Daarbij roept de 431 pk krachtige M motor zijn power steeds goed gedoseerd op. En dankzij talrijke uit de autosport afkomstige technologieën zoals het actieve M sperdifferentieel en de M Servotronic reageert deze topsporter altijd met maximale precisie en technische perfectie. Geen limiet wat dat betreft. Maar dat is niet alles. De uitrusting van de BMW M4 Cabrio is hier volledig op afgestemd.

  • Een interieur dat volledig aansluit bij de behoefte van een BMW M-rijder: perfectie geëvenaard.
  • Aan ieder detail is gedacht. Zo is rijden in de BMW M4 Cabrio een onbeschrijvelijke M-beleving.

BMW M4 voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW M4 voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW M4 modellen of bekijk onze volledige voorraad

M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor

De 3,0-liter M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor verenigt het beste van twee werelden: een hoogtoerig karakter met een maximum toerental van 7.600 toeren per minuut en superieure kracht met een koppel van maximaal 550 Nm. Bi-turbo, directe inspuiting en een voor M modellen kenmerkende fijnafstemming zorgen ervoor dat de motor al bij het geringste aantikken van het gaspedaal direct reageert met enthousiaste stuwkracht en fascinerende trekkracht. Tal van innovaties zoals een busloze constructie of de lichtere, gesmede krukas zetten het concept van intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren dynamiek en acceleratie, verlagen het verbruik en maken een optimale aslastverdeling mogelijk van bijna 50:50. De beloning: ongekend dynamische rijeigenschappen die nog eens indrukwekkend worden onderstreept door de onmiskenbare sound van de M motor.

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

M COMPETITION PACKAGE.

Het pure autosportgevoel: met het M Competition Package brengt de BMW M4 Cabrio nog meer performance op de weg – dankzij extra motorvermogen, een specifiek afgestemd adaptief M onderstel, nieuwe afstelling van de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC), het actieve M sperdifferentieel evenals de 20-inch lichtmetalen M wielen met bredere achterbanden.

Met dit pakket neemt het vermogen van de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor toe tot 331 kW (450 pk). Het M sportuitlaatsysteem genereert daarbij een bijzonder sportieve motorsound die gegarandeerd voor kippenvel zorgt. De veiligheidsgordels zijn voorzien van subtiele M strepen. Het specifiek afgestemde adaptieve M onderstel zorgt voor optimaal contact met het wegdek, meer tractie en wendbaarder rijgedrag. Aan de buitenzijde maakt het M Competition Package indruk met de exclusieve, gesmede en hoogglanzend gepolijste 20-inch lichtmetalen M wielen in sterspaak styling 666 M met bredere achterbanden. Het sportieve karakter wordt verder onderstreept door de BMW Individual hoogglans Shadow Line met uitgebreide omvang, die zich uitstrekt van de grille via de kieuwen tot de modelaanduiding in hoogglans zwart, en die in de zwart verchroomde uitlaateindpijpen een passende afsluiting vindt.

Prijzen M Competition Package

HomeBMWModellenBMW M4 Cabrio