Van Poelgeest

Het beste van twee werelden, verenigd in één uitgesproken comfortabele Plug-in Hybride met vierwielaandrijving: de BMW X5 xDrive45e. Innovatie gecombineerd met luxe en veelzijdigheid. Een BMW X5 met de verbruikerswaarden van een compacte auto. De vierwielaandrijving zorgt voor optimale tractie en wendbaarheid. De actieradius in de zuiver elektrische modus is sinds zijn voorganger aanzienlijk verbeterd. Met één volledige acculading rijdt u 80 kilometer ver, bijna drie keer zo ver als met zijn voorganger.

Luchtvering

Voor het eerst is de BMW X5 nu ook leverbaar met luchtvering op beide assen. Dus op de voor- en achteras. Dit zorgt uiteraard voor veel comfort, maar ook voor extra off-road eigenschappen. De luchtvering verlaagt de auto automatisch met 10mm bij snelwegsnelheden. De totale hoogte van de auto is tot 80mm te verstellen.
Vanwege de toevoeging van luchtvering aan de optielijst, kun je nu ook het xOffroad Pack bestellen. Bij het xOffroad Pack krijg je standaard luchtvering die de auto 6 centimeter extra kan verhogen. Daarnaast wordt de BMW X5 voorzien van extra beschermingspanelen onder de voor- en achterzijde én een M Sport Differentieel voor dynamischere/sportievere rijeigenschappen.

Aandrijving.

De Plug-In BMW X5 wordt voorzien van een zes-in-lijn benzinemotor en elektromotor. Dankzij een grotere batterij, kunt u tot 80 kilometer en maximaal 140 km/h volledig elektrisch rijden. Het vermogen is overigens gegroeid tot 394 pk en 600 Nm. Met de lagere uitstoot en daaraan gekoppelde lagere BPM, krijgt de Plug-In een aantrekkelijke prijs/pk-verhouding.

  • Het laadpunt van de accu bevindt zich achter een klep op het linker zijpaneel en geeft met zijn verlichting de laadstatus aan.

BMW X5 xDrive45e voorraad

Natuurlijk hebben wij de BMW X5 xDrive45e voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de BMW X5 xDrive45e modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

HomeBMWModellenBMW X5 xDrive45e