Van Poelgeest

BMW Wielensets

Originele BMW Wielensets.

 

Zomer- en winterwielen.

Als de banden van uw BMW vervangen moeten worden bent u bij Van Poelgeest aan het juiste adres. Tijdens de speciale wielenwisseldagen, wisselen wij de wielen van uw BMW in slecht 45 minuten om naar de nieuwe set. Daarbij bieden wij je de mogelijkheid om de wielenset die u dat seizoen niet gebruikt, tegen een scherp tarief, bij ons op te slaan. Zo staat de wielenset bij u thuis niet in de weg.

Wist u al dat het wisselen van een velgenset goedkoper is, dan het wisselen van losse wielen? Daarbij is het ook beter voor het behoud van de band om deze op de velg te laten zitten. Voor het maken van de juiste keuze, welke banden het beste bij uw BMW passen helpt Team Van Poelgeest u graag verder.

Afspraak maken wielenwissel

 

Waarom zomer- en winterwielen?

Met een winterwielenset kunt u ontspannen de winter door. BMW Winterwielsets zijn perfect aangepast aan uw BMW en bieden al vanaf 7°C duidelijke voordelen ten opzichte van zomerbanden – zodat u ook bij ijs en sneeuw kunt genieten van elke bocht. Uw extra veiligheid: sinds maart 2014 worden alle nieuwe BMW modellen uitgevoerd met een bandenspanningscontrolesysteem (RDC), dat constant de spanning van de banden monitort.
Zomerbanden zijn gemaakt van harder rubber dan winterbanden. Daardoor hebben ze bij hogere temperaturen een kortere remweg en slijten ze minder snel. De grip van winterbanden werkt in warme omstandigheden minder goed. Bovendien is je verbruik met winterbanden hoger. Dus als de temperatuur weer omhoog gaat, is het tijd voor een bandenwissel.

Overzicht

HomeBMWOnderhoud & ServiceBMW Wielensets