Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Veelgestelde vragen pre-order BMW iX3

Veelgestelde vragen

Vragen? WhatsApp naar: 020 503 2300

Wanneer komt de BMW iX3?
De productie van de BMW iX3 start in de tweede helft van 2020.

Hoe werkt de reservering?
Vul het formulier in en met een aanbetaling van 1500,- maakt u uw reservering definitief. Zonder opgave van reden kunt u uw reservering te allen tijde ontbinden.

Is de reservering van de BMW iX3 bindend?
Hoewel u zich middels deze reservering verzekert van een productieplek van een BMWiX3, is deze reservering in geen geval bindend aan de bestelling of koop van een BMW iX3. Zo bent u, tot het moment van ondertekening van de koopovereenkomst gerechtigd uw bestelling te annuleren. In dit geval zal uw reserveringsbetaling binnen één maand volledig worden terugbetaald.

Kan de reservering geannuleerd worden?
U kunt de reservering te allen tijde ontbinden. Het bedrag wordt aan u terug betaald.

Is de reservering overdraagbaar?
De reservering is niet overdraagbaar.

Bent u een zakelijke rijder?
Ook dan kunt u de reservering persoonlijk doen. De reservering is overdraagbaar aan uw leasemaatschappij. Bij een officiële bestelling ontvangt u de aanbetaling terug.

Overbruggingsaanbod mogelijk
U kunt kiezen voor een tijdelijke invulling tot aan het moment dat de BMW iX3 voor u klaar staat voor aflevering. Voor een vast maandbedrag kunnen wij u een overbrugging aanbieden. U hoeft dan niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Er zijn hierbij meerdere overbrugging perioden mogelijk.

Wat is er zo interessant aan het overbruggingsaanbod?
Wanneer u kiest voor een overbrugging dan kiest u voor een tijdelijke invulling, die exact loopt tot het moment dat uw nieuwe BMW iX3 klaar voor aflevering staat, tegen een vast maandelijks tarief. U hoeft dus niet te wachten totdat de overeengekomen periode is afgelopen. Met een BMW of MINI van uw keuze kan een overbruggingsvorm worden aangeboden in de aanloop naar uw nieuwe BMW iX3. Er zijn meerdere perioden mogelijk.

Kan ik mijn huidige auto inruilen?
U kunt uw huidige auto inruilen. De inruilwaarde van uw auto wordt bepaald zodra uw BMW iX3 leverbaar is.

Zijn er reserveringen van fleetowners of leaserijders mogelijk?
Bent u of vertegenwoordigt u een fleetowner? Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze afdeling Direct Sales via directsales@van-poelgeest.nl. U kunt ons bereiken via 020 503 2300.

Leaserijders kunnen zelf een reservering plaatsen, mits zij zelf de aanbetaling doen. In alle andere gevallen adviseren wij contact op te nemen met de betrokken leasemaatschappij.

Prijzen
De prijzen zijn nog niet bekend. Wilt u op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld u dan aan voor de BMW iX3 nieuwsbrief:

Vragen? WhatsApp ons
020 503 2300


Reserveer uw BMW iX3:

HomeBMWVeelgestelde vragen pre-order BMW iX3