Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

Van Poelgeest Amsterdam

Bekijk hieronder onze openingstijden voor de showroom, werkplaats en magazijn.

Showroom

Ma t/m vr 08:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17:00
Zondag Gesloten

Werkplaats

Ma t/m vr 07:30 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 16:00 (nooddienst)
Zondag Gesloten

Magazijn

Ma t/m vr 08:00 – 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Over Van Poelgeest Amsterdam

Van Poelgeest Amsterdam is trots BMW en MINI partner en komt voort uit de overname van BMW & MINI Amsterdam die per december 2020 is gedaan. Het is een glashelder en klantgericht dealerbedrijf gesitueerd langs de ring A10, met 26.000m2 pure beleving en passie voor onze merken! Amsterdamse ‘locals’ Als Team Van Poelgeest hechten wij waarde aan tradities. Vooral als dit gaat om tradities die bijdragen aan onze directe omgeving, maar bovenal wanneer die gecombineerd gaat met de kernwaarde die men terugvindt in onze dienstverlening en al onze producten: (rij)plezier. Plezier trekt aan, verbindt, geeft energie en betekenis aan wat we doen, met – en voor – elkaar. Ongeacht wie we zijn of wat onze rol is. Met plezier slagen we beter in wat we willen bereiken. Met plezier creëren we gedreven samenwerkingsverbanden en loyaliteit. Graag tot ziens, Van Poelgeest Amsterdam

Ontmoet ons team

Meer weten?

Contact wanneer het u uit komt

U kunt met uw vragen altijd bij ons terecht, maar misschien komt het u op een bepaald moment even iets minder goed uit. In dat geval kunt u een bel-mij-terug verzoek achterlaten. Eén van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen wanneer dat u uit komt.

Stel uw vraag

U kunt uw vragen of opmerkingen ook bij ons achterlaten.
U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wij staan altijd klaar om u te adviseren, te informeren of te helpen met de aanschaf van uw nieuwe auto. Klik hiernaast op de tab ‘Ik heb een vraag’ en laat uw bericht achter.

  • Bel mij terug
  • Ik heb een vraag
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

HomeBMWVestigingenVan Poelgeest Amsterdam