Van Poelgeest
BMW maakt rijden geweldig

BMW Winteracties

Geniet van de koude jaargetijden met de BMW Winteracties

Van Poelgeest biedt u de perfecte uitrusting om veilig op weg te gaan en ten allen tijde te genieten van de winterse ritten. Deze winter gaat u namelijk extra comfortabel op weg met de verschillende BMW Service acties. U profiteert o.a. van voordeel op de BMW Wintercheck, BMW winterwielsets, dakboxen, dakdragers en rubberen vloermatten. Zo zijn u en uw BMW klaar voor alle winterse omstandigheden.


Voorbereid op weg met de BMW Wintercheck

Met de BMW Wintercheck gaan u en uw BMW deze winter goed voorbereid de weg op. Tijdens de wintercheck wordt uw BMW op 20 belangrijke punten gecontroleerd door onze vakkundige BMW-experts. De BMW Wintercheck is nu tijdelijk € 50,- bij Van Poelgeest.

U ontvangt bij het uitvoeren van een BMW Wintercheck bij Van Poelgeest een originele BMW M 50-Jahre tas. Wees er snel bij, want op is op

Originele BMW Winterwielsets

Tijdens winterse omstandigheden maken wielen een groot verschil. Winterbanden bieden meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7°C uitkomt. Daarom heeft Van Poelgeest een ruim assortiment BMW Winterwielsets beschikbaar. Zo bent u verzekerd van veiligheid en rijplezier in de winter. Uiteraard is het ook mogelijk om een wielenwissel te laten uitvoeren.

BMW Winteraccessoires

Als u van het winterweer wilt genieten, dan moet u goed voorbereid zijn. Met de originele BMW accessoires is dat geen probleem. U profiteert nu van voordeel op verschillende BMW Winteraccessoires bij Van Poelgeest. Zo ontvangt u 50% voordeel op Dakdragers bij aanschaf van een BMW Dakbox. Of gaat u voor de veelzijdige rubberen vloermatten van BMW met 25% voordeel?

HomeBMWBMW Winteracties