Van Poelgeest

BMW M5 Competition

De nieuwe maatstaf.

De eigenschappen van de reguliere high-performance BMW M5 zijn verder aangescherpt. Er is een nog krachtigere versie ontwikkeld: de nieuwe BMW M5 Competition. Met een vermogensupgrade van 25 pk, totaal 625 pk, een feller reactievermogen van het chassis is de M5 Competition afgesteld voor maximale dynamiek, wendbaarheid en precisie.

M Competition: de nieuwe productcategorie 

In de toekomst worden de krachtigste uitvoeringen van de high-performance modellen door BMW M als opzichzelfstaande modellen gelanceerd. Deze nieuwe status weerspiegelt het individuele karakter van de BMW M5 Competition. Het betekent ook het volgende hoofdstuk van het succesverhaal dat begon met het M Competition Package (inclusief vermogenstoename) voor de vorige generatie BMW M5, waarop de nieuwe BMW M5 Competition overtuigend voortborduurt.

M xDrive systeem: voor optimale beheersing

Het M xDrive systeem legt de nadruk op achterwielaandrijving voor een performancegerichte rijsensatie. De nieuwe BMW M5 Competition voegt daar nog de M Dynamic Mode aan toe met drie rijprogramma’s die zijn afgestemd op circuitgebruik: 4WD, 4WD Sport en 2WD dat volledige achterwielaandrijving inschakelt en de Dynamische Stabiliteits Controle (DSC) deactiveert.

M Performance designfeatures

Opvallende designfeatures benadrukken het exclusieve karakter van de nieuwe BMW M5 Competition:

  • Elementen in hoogglans BMW Individual Shadow Line
  • Hoogglans afwerking van de grille, kenmerkende BMW M kieuwen, achterspoiler en buitenspiegelkappen
  • De aanduiding ‘Competition’ is toegevoegd op de achterklep
  • Zwart M5 logo
  • Zwarte veiligheidsgordels met een ingetogen streepdesign in BMW M kleuren

Het Competition Pack is vanaf begin juni bij Van Poelgeest te bestellen voor € 9.151,-. De vanafprijs van de BMW M5 bedraagt € 161.500,-.

 

BMW X5

Overzicht

BMW X4

HomeNieuwsBMW M5 Competition