Van Poelgeest

Business As Usual, Van Poelgeest gaat door

Business as Usual

Bij Van Poelgeest is het ‘Business as Usual’. Wij gaan door, juist in deze bijzondere tijd. Van bandenwissels, zomerchecks of schadeherstel tot verkoop en aflevering van nieuwe en gebruikte auto’s.

Twijfel niet aan uw bezoek aan één van onze vestigingen, wij zijn gewoon geopend en uw bezoek is volledig veilig in ons 1,5 meter dealer bedrijf.


Onze showroom

In deze bijzondere tijd is doen wij er alles aan om de showroom een veilige omgeving voor u te laten zijn. Zo kan het bekijken, aanschaffen en afleveren van uw BMW of MINI ‘gewoon’ doorgaan. Liever even niet naar de showroom? Dan helpen wij u graag op afstand.

Onze werkplaats

Juist nu is het moment om uw auto te laten onderhouden, repareren of te laten controleren. In onze werkplaatsen kunnen wij u zonder noemenswaardige wachttijd helpen zodat uw auto klaar is voor álle komende kilometers wanneer Nederland weer meer in beweging komt.

Veelgestelde vragen

Wij kunnen het ons voorstellen dat u vragen heeft. Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw antwoord daar niet tussen? Schroom niet en bel een van onze vestigingen, wij helpen u graag!

HomeBusiness As Usual, Van Poelgeest gaat door