Van Poelgeest

Medewerker Verkoopadministratie / Amersfoort

Medewerker Verkoopadministratie / Amersfoort

Op onze centrale Verkoopadministratie in Amersfoort zijn wij op zoek naar een nauwkeurige en enthousiaste Medewerker Verkoopadministratie (fulltime, V/M). 

Bouw jij graag mee aan het succes van Van Poelgeest? Goed dat je dit leest!

Als Medewerker Verkoopadministratie ben je de steun en toeverlaat van de afdeling Verkoop. Jij zorgt er voor dat alle auto’s die binnen de bedrijven besteld en verkocht worden van A tot Z ‘gevolgd’ worden. Jij bestelt de nieuwe auto’s bij BMW Group NL en je verzorgt voor alle auto’s het logistieke en administratieve traject van order tot aflevering. Als we jou ’s nachts wakker maken spreek je in termen als “vrijwaren, handelsvoorraad, BTW, marge-auto, inkopen, kentekens aanvragen, afleverplanning en factureren”. Jij hebt altijd het overzicht en daar zijn je collega’s van de afdeling Verkoop je dankbaar voor.

Door jouw strakke planning, alertheid en efficiency, kan elke auto zo snel mogelijk én helemaal correct aan onze klanten worden afgeleverd. Samen met jouw collega’s, zorg jij er voor dat de ervaring van de klant binnen ons bedrijf zó goed is, dat hij of zij ons aanbeveelt bij familie, vrienden en kennissen.

Van beleving naar aanbeveling! Dat is waar alles om draait.

Heb jij het in je?

  • Je hebt een MBO opleiding afgerond in een administratieve richting.
  • Het is essentieel dat je ervaring hebt in deze rol of in verkoop binnen een dealerbedrijf of soortgelijke automotive onderneming
  • Je bent klantvriendelijk naar jouw interne klant (de collega’s) en je bent flexibel, benaderbaar en goed georganiseerd.
  • Je vindt het prettig om de afdeling Verkoop te ondersteunen en je levert een positieve bijdrage aan de goede sfeer binnen de vestiging.
  • Van veel werk verzetten krijg jij energie in plaats van stress. Je loopt graag een stapje harder om het werk perfect af te krijgen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en natuurlijk ben je goed met cijfers en de betreffende computerprogramma’s.
  • Je bent fulltime beschikbaar (maandag tot en met vrijdag)
  • Je woont binnen 30 minuten reizen van onze vestiging

Werken bij Van Poelgeest? We vertellen je er graag over!

Van Poelgeest is een sterke en klantgerichte BMW- & MINI dealer met vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Heemstede, Hilversum, Naarden en Noordwijk. Daarnaast hebben we een Motorrad vestiging in Amersfoort. De organisatie telt 350 enthousiaste collega’s en heeft de afgelopen jaren op verschillende terreinen een sterke groei doorgemaakt. Van Poelgeest dankt haar sterke reputatie aan het koesteren van duurzame relaties en flexibele dienstverlening met behoud van kwaliteit. De bedrijfscultuur is te typeren als open, jong, resultaat- en kwaliteitsgericht, vernieuwend en informeel.

Wij bieden jou een mooie kans om mee te groeien met ons prachtige bedrijf.

Naast prima arbeidsvoorwaarden, bieden wij een aansprekende functie binnen een sterke, zeer klantgerichte en moderne dealerorganisatie waarbij er volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling binnen een enthousiast team.

Werken bij Van Poelgeest?!

Word jij enthousiast van deze mooie baan? Solliciteer dan meteen en stuur jouw motivatie en CV snel naar: sollicitatie@van-poelgeest.nl.

Volg ons ook via Facebook, Instagram en LinkedIn:

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Wij kijken uit naar je reactie!

HomeMedewerker Verkoopadministratie / Amersfoort