Van Poelgeest

MINI Acties – Premium Deals

Click & Collect

Het mag weer: Bestellen en afhalen!

Click and Collect uw nieuwe MINI nu bij Van Poelgeest. Ontdek de geselecteerde voorraad en profiteer tot 28 februari van extra voordeel op een nieuwe MINI 3-Deurs, 5-Deurs, Cabrio, Clubman of Countryman. Iedere MINI is direct leverbaar, zo rijdt u al binnen twee weken.

MINI Buddha to Buddha Limited Edition.

Een unieke special edition. Ontwikkeld door Buddha to Buddha. BTB details, speciaal leder en absoluut uniek. Exclusief bij Van Poelgeest.

#BTBXMINI

De MINI Clubman Richmond Park Edition

Reis in stijl en kies voor deze speciale editie van de MINI Cooper Clubman: de Richmond Park Edition.

Ontdek de MINI Clubman Richmond Park Edition

De MINI Dalston Edition

De MINI Dalston Edition brengt de urban sfeer van de Londense wijk Dalston naar Nederland. Knallend met die stoere looks waarvan iedereen jaloers wordt.

Ontdek de MINI Dalston Edition

Eerste klas reizen vanaf 315,- per maand

Voor iedereen die al heel lang een MINI wil: Dit is de kans. Voor een superscherp all-in maandbedrag rijdt u nu tijdelijk een gloednieuwe MINI.

MINI Wisseltruc

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u.

Ontdek de MINI Wisseltruc

MINI JCW Clubman Thunderpack

Alle luxe opties die we hebben, zitten in de Thunder Pack op deze MINI John Cooper Works Clubman. Nu bij Van Poelgeest.

Ontdek de MINI JCW Clubman Thunderpack

XL Luxury Pack

Speciaal voor de MINI Clubman. U krijgt nu tijdelijk 50% korting op de meest luxueuze opties met het MINI Clubman XL Luxury Pack:

XL Luxury Pack

MINI Electric subsidieregeling

De MINI Electric + subsidie voor € 30.900,-

U ontvangt als particulier vanaf 1 juli 2020 bij aanschaf van een gebruikte elektrische MINI profiteert u van € 2.000,-. Daarbij betaalt u geen wegenbelasting bij het rijden van een elektrische auto. Dubbel voordeel dus.

Ontdek de MINI Electric Subsidieregeling

Hammersmith Edition

Vanaf € 41.990,-

De MINI Hammersmith Edition is extra rijk uitgerust en zit boordevol luxe. Lekker krachtig dankzij zijn Cooper S motor. Leverbaar in elke kleur, bijvoorbeeld het stoere Enigmatic Black. Maar het belangrijkste is dat hij er werkelijk fantastisch uit ziet! Én ook nog eens met voordeel oplopend tot € 5.594,-.

Ontdek de Hammersmith Edition

Indian Summer Red Edition

Vanaf € 36.990,-

Als je kijkt naar de MINI Indian Summer Red Edition denk je alleen maar oeh la la. Deze verleidelijke editie is helemaal af en komt in een gelimiteerde oplage van 60 exemplaren.

Ontdek de Indian Summer Red Edition

MINI Cabrio Sidewalk Edition

Een nieuwe interpretatie van de al jaren bekende MINI Sidewalk Edition. In 2020 is hij namelijk nog net zo onderscheidend als vroeger. Dit jaar is hét open topmodel van MINI leverbaar met een uniek uiterlijk en extra volledige uitrusting.

Ontdek de MINI Cabrio Sidewalk Edition

MINI 60 Years Edition

Vanaf € 35.900

Om het 60-jarig bestaan van MINI te vieren ontwikkeld MINI een unieke collector’s item. De MINI 60 Years Edition. Trendy, als vanouds.

Ontdek de MINI 60 Years Edition

MINI John Cooper Works 306 PK

MINI komt met de nieuwe MINI John Cooper Works modellen voor de Countryman en de Clubman. Nu tijdelijk leverbaar met het uitgebreide 306PK Pack.

MINI Countryman White Silver

Absoluut uniek. De MINI Countryman is voor het eerst, en slechts tijdelijk, leverbaar in de kleur White Silver. De kleur, die we kennen van bijvoorbeeld de MINI Clubman, zorgt er voor dat zwarte accenten er nóg meer uit springen en de auto een waanzinnig stoere look krijgt. Is deze 1/100 iets voor u?

Ontdek de MINI Countryman White Silver Edition
HomeMINIMINI Acties – Premium Deals