Van Poelgeest

Buddha To Buddha x Van Poelgeest MINI

Limited Edition:

Buddha To Buddha x Van Poelgeest MINI

Een Special Edition, met hoofdletter S. De S van Cooper SE wel te verstaan.

Tijdloos en uniek design. Dan hebben we het over de MINI Electric én over Buddha to Buddha. Het interieur van deze MINI is volledig gepersonaliseerd in Buddha to Buddha stijl. Het leer is niet zomaar autoleer, maar uniek leer dat bij het merk past. Dit leer gaat leven bij gebruik, net als de Buddha to Buddha sieraden. De armsteun in het midden is de Batul schakel gestikt voor een extra luxe uitstraling. De Buddha to Buddha logo’s in de hoofdsteunen en op het exterieur zetten de punt op de i.

Een unieke MINI waar er op dit moment slechts twee van gebouwd zijn, op speciaal verzoek van Buddha to Buddha. En naast dat u de auto exclusief bij Van Poelgeest kunt kopen en verder kunt samenstellen, maakt u kans bij aanschaf van een Buddha to Buddha product ter waarde van € 150,- om een rit van een halfjaar te winnen in één van deze Limited Editions.

#BTBXMINI

De kenmerkende “Buddha to Buddha” Batul schakel.

Passion is in the detail.

Uit alle hoeken

De MINI Electric Buddha to Buddha Edition. Een auto waar wij trots op zijn. Ontdek hem hier uit alle hoeken of kom hem bekijken in de showroom.

Kom langs en ontdek

De exclusieve Buddha to Buddha MINI Electric staat vanaf 16 november in onze Hilversumse showroom. Wilt u deze Limited Edition bekijken? Maak dan een afspraak.

  • Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar per tijdslot.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HomeMINIMINI Acties – Premium DealsBuddha To Buddha x Van Poelgeest MINI