Van Poelgeest

Camden Edition

MINI Camden Edition.

Geïnspireerd door het kloppende hart van Noord-London: Camden. Deze editie is een absolute rockster en must-have. Een goede eerste indruk maak je maar één keer. Of het nu gaat om de 3-Deurs of de 5-Deurs Cooper óf de volledige elektrische MINI Electric: de MINI Camden Edition valt hoe dan ook op.

Volg je eigen beat en kies voor de MINI Camden Edition. Extra rijk uitgevoerd met onder meer de 16″ Victory Spoke velgen, LED kop- en achterlichten en Piano Black exterieur.

Mét editievoordeel tot wel € 1.836,-


Side Scuttles.

Elk icoon heeft een eigen handtekening. De Camden Edition Side Scuttles met soundwave details maken deze unieke editie nóg unieker.

16″ Victory Spoke.

Rock-‘n-Roll is allesbehalve standaard. Dus is de Camden Edition voorzien van 16″ lichtemetalen Victory Spoke velgen in de kleur Jet Black, om te matchen met de rest van het exterieur.

Instaplijsten

Echte stijl? Dit zit ‘m in details. De kenmerkende instaplijsten laten zien dat je een Camden Edition rijdt.

UNION JACK ACHTERLICHTEN.

Rijd bij ieder weg en laat indruk achter. Deze opvallende LED-achterlichten danken hun looks aan de Briste Union Jack.

LED koplampen.

MINI’s nieuwe, opvallende LED-technologie verbetert het zicht op de weg en verhoogt de veiligheid tijdens het rijden. Een absolute must-have!


MINI CAMDEN eDITIONs

VanafEditievoordeel
MINI 3-Deurs Cooper€ 33.500,-€ 1.825,-
MINI 5-Deurs Cooper€ 34.500,-€ 1.836,-
MINI Electric € 40.200,- € 1.062,-

MINI CAMDEN pLUS eDITIONs

VanafEditievoordeel
MINI 3-Deurs Cooper€ 37.900,-€ 3.021,-
MINI 5-Deurs Cooper€ 38.900,-€ 3.048,-
MINI Electric € 41.500,- € 1.603,-

Absoluut uniek.

Interieur Details.

Moderne klassieker: De interieurdetails zijn gelakt in de kleur Piano Black. Maar tóch modern door de Camden-handtekening.

Panoramadak.

Het panoramadak met dubbele ruit beslaat maar liefst 60% van het dak. Extra licht en extra luchtig. Het dak kan gekanteld, half open of helemaal open. Laat de zon maar komen!

Leren MINI Sportstuur.

Wie voor het go-kart gevoel gaat, wil het stuur goed en ergonomisch vasthouden. Het stuur voelt superzacht aan en geeft ook nog eens goed grip.

Connected plus navigatie.

Het 8,8″ multifunctioneel display met hoge resolutie in combinatie met een head-up display is pas het begin van de vele functies waar dit systeem over beschikt.


HomeMINIMINI Acties – Premium DealsCamden Edition