Van Poelgeest

De Wisseltruc

De Wisseltruc.

Krijg geld voor uw huidige auto en lease een nieuwe MINI.

Kunt u een extra geldbedrag in deze tijden goed gebruiken en heeft u altijd al een MINI willen rijden? Dan is onze Wisseltruc wellicht wat voor u. Want wanneer u nu een MINI gaat leasen, kunt u uw huidige auto inruilen voor geld. Met het geld kunt u doen wat u wilt, bijvoorbeeld lekker op vakantie, investeren in uw onderneming of uw tuin onder handen nemen. U bepaalt!

Vrijheid om te doen wat u wilt én een nieuwe MINI voor de deur. Dat is nog eens een win-win situatie.

MINI Private Lease

Met MINI Private Least rijdt u voor een vast bedrag per maand een nieuwe MINI. Vrijwel alles in begrepen, u hoeft alleen nog zelf te tanken.

MINI Operational Lease

Niet zomaar een MINI van de zaak, maar gehaal naar uw smaak. Net als bij Private Lease regelt Van Poelgeest alles voor u, voor een vast bedrag per maand. U betaalt alleen nog de brandstof en eventuele gereden bekeuringen.

Uw MINI financieren

Wilt u uw nieuwe MINI financieren? Dat kan nu tegen een aantrekkelijke rente in combinatie met een Top Cover verzekering. Zowel zakelijk als particulier.

U spreidt de aanschafprijs, of een gedeelte daarvan, over een door u gekozen looptijd tussen de 12 en 60 maanden. Zo weet u elke maand precies waar u aan toe bent. Aan het einde van de rit, na u laatste betaling, is de MINI van u.

Vind uw MINI.

Bent u klaar voor de Wisseltruc? Heeft u uw nieuwe MINI al op het oog? Kies uw model, stel hem geheel naar eigen wens samen en vraag een proefrit aan.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsDe Wisseltruc