Van Poelgeest

MINI Electric leasen of financieren nu extra voordelig.

Compact, stijlvol én extra voordelig. Rijden in de MINI Electric is nu bereikbaarder dan ooit. Bij Van Poelgeest profiteer je nu tijdelijk van aantrekkelijke tarieven.

De volledig elektrische MINI is in alle opzichten een originele iconische MINI, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Hij combineert een legendarisch go-kart gevoel, onderscheidend design en premium kwaliteit met emissievrij rijden.

Private Lease.

Vanaf €399,- per maand.

Gemakkelijk en zorgeloos rijden voor een scherp all-in tarief per maand in de MINI Electric. Bij Van Poelgeest rijd je met MINI Private Lease al de MINI Electric Business Edition vanaf € 399,- per maand*, in plaats van € 499,- per maand. Terwijl jij optimaal geniet van jouw favoriete MINI, zorgen wij voor de rest. Het enige wat jij nog moet doen is jouw MINI Electric opladen. 

Direct al genieten van eindeloos rijplezier in een MINI Electric? Bekijk ons voorraad.

*Op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.


Operational Lease.

Vanaf € 449,- per maand.

Een auto van de zaak, maar dan een MINI die jij zelf samenstelt. Bij Van Poelgeest kan je zakelijk genieten van een MINI Electric voor een vast bedrag per maand. Je rijdt nu namelijk al in een MINI Electric Business Edition vanaf € 449,- per maand*, in plaats van € 510,- per maand. Behalve het opladen hoef je verder niets extra’s te betalen. Daarnaast hoef je je ook niet druk te maken over de inruil- of restwaarde, maar als je wil kan je je MINI aan het einde van de rit wél overkopen.

*Op basis van 48 maanden en 20.000 km per jaar.


Financieren.

4,99% rente.

Liever niet in één keer de aanschafprijs betalen? Dan is financieren misschien wel interessant voor jou. Bij Van Poelgeest kan je een nieuwe of gebruikte MINI Electric zakelijk of privé financieren. Of je nu kiest voor Private Finance of Financial Lease op de MINI Electric, het rentepercentage is nóg aantrekkelijker geworden. In combinatie met een Top Cover verzekering bedraagt het rentepercentage op een nieuwe of occasion MINI Electric namelijk 4,99%*. Daarnaast is financieren ideaal als je zaken zoals de verzekering, onderhoud en reparatie in eigen beheer wilt houden.

*Zonder Top Cover verzekering bedraagt het rentepercentage 5,99%.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsMINI Electric leasen of financieren nu extra voordelig.