Van Poelgeest

Nog steeds ‘subsidie’, bij Van Poelgeest.

De subsidiepot is leeg, maar niet bij Van Poelgeest.

De MINI Electric is de duurzaamste MINI die er is. Een volledig elektrische variant van de geliefde stadsauto, met dezelfde geweldige rijprestaties en de authentieke go-kart ervaring. Honderd procent elektrisch, honderd procent MINI.

Het is een auto waar u van dag tot dag van geniet, dat beloven wij. Zo parkeert u hem altijd vooraan, heeft u niet te maken met wegenbelasting en is er nagenoeg geen onderhoud nodig. Veel van onze actiemodellen zijn zelfs voorzien van Service Inclusive, zodat u géén kosten heeft aan het onderhoud.

De afgelopen jaren kon u profiteren van € 2.000,- ‘subsidie’ bij aanschaf van een jong gebruikte MINI Electric. Deze subsidiepot is leeg, maar niet bij Van Poelgeest. Gedurende de maand september ontvangt u bij Van Poelgeest wel € 2.000,- ‘subsidie’ (ofwel voordeel) op geselecteerde jong gebruikte volledig elektrische MINI’s. Zo rijdt u voordeliger én zonder ingewikkelde aanvraagprocedures.


Een aantal voordelen:

  1. Altijd Vooraan parkeren

2. Geen wegenbelasting

3. Weinig onderhoud

4. € 2.000,- ‘Subsidie’

5. Geen lastige aanvraagprocedures


Onze ruime voorraad.

Van Poelgeest heeft een ruime voorraad jong gebruikte MINI Electric’s beschikbaar. Staat uw favoriet ertussen?

Alleen bij Van Poelgeest nog € 2.000,- ‘subsidie’.

Ontdek de MINI Electric in detail.

De MINI Electric is niet alleen opgeladen met stroom, hij is ook opgeladen met rijplezier. Daarbij is hij helemaal klaar voor de toekomst.

Ontdek nu alles over de MINI Electric

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsNog steeds ‘subsidie’, bij Van Poelgeest.