Van Poelgeest

MINI Electric subsidieregeling.

PRIVATE LEASE vanaf € 438 p.m.

Scroll

De MINI Electric, nu nóg aantrekkelijker

Profiteer van € 2.950,- voordeel met de subsidieregeling van de overheid.

Private lease nu nog de MINI Electric met subsidie van de Nederlandse overheid bij Van Poelgeest. U profiteert van een totaal voordeel van € 2.950 over uw leasecontract. Dit komt neer op een voordeel van € 61 per maand. Zo stapt u nu in van € 499 p.m. voor € 438 p.m.*

Snel leverbaar.

Bij Van Poelgeest stapt u al in een nieuwe MINI Electric uit voorraad binnen 2 weken. Zo rijdt u deze zomer al weg in uw nieuwe MINI Electric.

MINI Private Lease Subsidie

MINI Cooper Electric

Subsidie aanvragen.

De subsidieregeling kunt u online aanvragen nadat uw een koop- of leaseovereenkomst heeft gesloten via de SEPP (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) pagina van de overheid.

U komt éénmalig in aanmerking voor de subsidieregeling, mits u voldoet aan de gestelde voorwaarden. Neem deze goed door voordat u de subsidieregeling gaat aanvragen.

Voorwaarden

Wilt u subsidie aanvragen? Dan moet u aan o.a. onderstaande voorwaarden voldoen:

UzelfDe overeenkomstDe auto
U bent een particulier.U heeft een schriftelijke overeenkomst voor de private lease van de elektrische MINI.Het is een nieuwe elektrische MINI.
U heeft een geldig woonadres in Nederland.De leaseovereenkomst staat op uw naam en is door u ondertekend.De elektrische personenauto staat op of na 1 januari 2023 op uw naam in het kentekenregister.
In de looptijd van SEPP kunt u één keer subsidie krijgen als u voldoet aan de voorwaarden.De leaseovereenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2023.De nieuwprijs (catalogusprijs) van de elektrische personenauto op uw naam geregistreerd in het kentekenregister, is minimaal € 12.000 en maximaal € 45.000.

Lees alle voorwaarden en meer informatie over de subsidieregeling op rvo.nl

MINI SWitch Lease.

De 2e generatie van de – volledig elektrische – MINI Electric komt eraan! Kunt u ook niet wachten? Dan heeft Van Poelgeest een mooie kans voor u. Rijd nu direct een nieuwe MINI Electric met MINI Private Lease, voeg Switch aan uw leasecontract toe én stap na een jaar zonder meerprijs over op de nieuwe generatie MINI Electric!

Proefrit maken?

Proefrijden zonder gedoe in de MINI Electric. Probeer hem nu!

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk onze voorraad MINI Electric.

Ontdek hieronder onze actuele nieuwe MINI Electric voorraad. U rijdt al een nieuwe MINI Electric uit voorraad binnen 2 weken.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2023. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsMINI Electric Private Lease met Subsidie