Van Poelgeest

MINI Cooper Electric subsidieregeling.

PRIVATE LEASE vanaf € 438 p.m.

Scroll

De MINI Cooper Electric, nu nóg aantrekkelijker.

Profiteer van € 2.950,- voordeel met de subsidieregeling van de overheid.

Private lease nu nog de nieuwe MINI Cooper Electric met subsidie van de Nederlandse overheid bij Van Poelgeest. U profiteert van een totaal voordeel van € 2.950 over uw leasecontract. Dit komt neer op een voordeel van € 61 per maand. Zo stapt u nu in van € 499 p.m. voor € 438 p.m.*

MINI Cooper subsidie

Subsidie aanvragen.

De subsidieregeling kunt u online aanvragen nadat uw een koop- of leaseovereenkomst heeft gesloten via de SEPP (Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren) pagina van de overheid.

U komt éénmalig in aanmerking voor de subsidieregeling, mits u voldoet aan de gestelde voorwaarden. Neem deze goed door voordat u de subsidieregeling gaat aanvragen.

Voorwaarden

Wilt u subsidie aanvragen? Dan moet u aan o.a. onderstaande voorwaarden voldoen:

UzelfDe overeenkomstDe auto
U bent een particulier.U heeft een schriftelijke overeenkomst voor de private lease van de elektrische MINI.Het is een nieuwe elektrische MINI.
U heeft een geldig woonadres in Nederland.De leaseovereenkomst staat op uw naam en is door u ondertekend.De elektrische personenauto staat op of na 1 januari 2024 op uw naam in het kentekenregister.
In de looptijd van SEPP kunt u één keer subsidie krijgen als u voldoet aan de voorwaarden.De leaseovereenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2024.De nieuwprijs (catalogusprijs) van de elektrische personenauto op uw naam geregistreerd in het kentekenregister, is minimaal € 12.000 en maximaal € 45.000.

Lees alle voorwaarden en meer informatie over de subsidieregeling op rvo.nl

MINI Flex Lease.

Een nieuwe MINI leasen wordt nog makkelijker met de MINI Flex Lease oplossingen. Zo kunt u kiezen tussen 2 verschillende Flex Lease oplossingen als toevoeging aan uw lease contract.

Voor een scherpe all-in maandprijs rijdt u in een nieuwe MINI rond, en vanaf slechts € 35,- per maand kunt u na 1,5 jaar al boetevrij overstappen naar een kleiner of groter MINI-model. Kosteloos, geschikt voor private en operational lease, én u kunt opzeggen op ieder moment met Flex Lease Premium!*

Bekijk onze voorraad MINI Electric.

Ontdek hieronder onze actuele nieuwe MINI Cooper Electric voorraad.

Keurmerk Private Lease

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof- en/of laadkosten zijn niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De tarieven zijn gebaseerd op de voertuigprijzen van 2024. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door MINI Financial Services Nederland B.V. De Algemene voorwaarden, Aanvullende voorwaarden en Verzekeringsvoorwaarden kunt u hier vinden.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsMINI Cooper Electric Private Lease met Subsidie