Van Poelgeest

Switch LEase de MINI Electric.

Stap nu in een nieuwe MINI ÉN VOLGEND JAAR WEER!

Rijd de nieuwe MINI Electric ALS EERSTE.

De 2e generatie van de – volledig elektrische – MINI Electric komt eraan én wij staan te trappellen. Kunt u ook niet wachten? Dan heeft Van Poelgeest een mooie kans voor u. Rijd nu direct een nieuwe MINI met MINI Private Lease, voeg Switch toe én stap na een jaar zonder meerprijs over op de nieuwe generatie MINI Electric! (De MINI Aceman en MINI Countryman zijn ook mogelijk)

U stapt al in voor € 414 per maand en volgend jaar stapt u kosteloos over op de nieuwe volledig elektrische MINI Cooper E. Nu een nieuwe MINI, volgend jaar weer!

Ontdek meer over de nieuwe MINI Cooper E

Nieuwe MINI Electric Switch Leasr

ONTDEK DE NIEUWE MINI Electric NU AL.

Ondanks dat de introductie van de tweede generatie MINI Electric gepland staat voor 2024 is er nu al genoeg te vinden over deze auto. Van Poelgeest heeft alle informatie voor u op een rijtje gezet.

De opties zijn eindeloos.

MINI is dynamisch, net als Switch Lease bij Van Poelgeest. Of u op dit moment in een 3-Deurs, Electric óf Clubman stapt, u kunt altijd over 12 maanden overstappen op de volledig elektrische MINI Cooper E. Gaat u te zijner tijd liever voor de nieuwe MINI Aceman of MINI Countryman? Dat kan, u rijdt deze auto’s na de introductie als een van de eersten!

MINI 3-Deurs

MINI 3-Deurs

Private Lease:

€ 399 *

+ Switch Lease

€ 15

Prijs per maand:

€ 414

MINI Electric

MINI ELECTRIC

Private Lease:

€ 438 **

+ Switch Lease

€ 15

Prijs per maand:

€ 453

MINI Clubman

MINI Clubman

Private Lease:

€ 719 *

+ Switch Lease

€ 20

Prijs per maand:

€ 739

Droom MINI

UW DROOM-MINI

Switch lease is te combineren met iedere MINI. We helpen u graag bij het maken van de leukste keuze!

* MINI Private Lease tarieven zijn gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km/jaar, incusief btw. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V.
** MINI Private Lease tarief is gebaseerd op 48 maanden en 10.000 km/jaar, incusief btw. Tarief is in combinatie met de SEPP subsidie die aan te vragen is en daarmee € 61,- extra voordeel levert op het reguliere Private Lease tarief van € 499,- per maand. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsSwitch Lease de MINI Electric