Van Poelgeest

MINI Zomeracties.

Maximaal genieten.

Enyoy summer!

met de MINI Zomeracties.

Van Poelgeest biedt u de perfecte uitrusting om veilig op weg te gaan en ten allen tijde te genieten van de zomerse ritten. Deze zomer gaat u namelijk extra comfortabel op weg met de verschillende MINI Service acties. U profiteert o.a. van voordeel op de MINI Aircocheck, MINI Dakboxen, Dakdragers, Fiesendragers en MINI Pechhulp. Zo zijn u en uw MINI klaar voor alle zomerse omstandigheden.

MINI Zomeractie

MINI Aircocheck

Keep it cool.

Met de MINI Aircocheck bent u deze zomer verzekerd van een goed werkende airco tijdens de heetste dagen. Tijdens de aircocheck wordt uw MINI op belangrijke punten gecontroleerd door onze vakkundige MINI-experts. De MINI Aircocheck inclusief geurbehandeling is nu tijdelijk € 50,- bij Van Poelgeest. met gratis hamamdoek doek cadeau.

U ontvangt bij het uitvoeren van een MINI Aircochceck bij Van Poelgeest een gratis hamamdoek doek cadeau. Wees er snel bij, want op is op

MINI ZOmerwielsets met Gratis MINI JCW SAFETY RIJTRAINING.

Bij aankoop van geselecteerde zomerwielsets ontvangt u tijdelijk een MINI JCW Safety rijtraining cadeau!* Deze unieke rijtraining is een ervaring die u nooit meer zult vergeten. Maak uw MINI nog sportiever en dynamischer met een MINI Zomerwielset bij Van Poelgeest. Benieuwd naar de zomerwielsets?

MINI TRANSPORTOPLOSSINGEN met zomers voordeel.

Als u van het zomerweer wilt genieten, dan moet u goed voorbereid zijn. Met de originele MINI Transportoplossingen is dat geen probleem. U profiteert nu van voordeel op verschillende producten bij Van Poelgeest. Zo ontvangt u 15% voordeel op MINI Dakdragers, MINI Dakboxen en MINI Fietsendragers. Voor welke gaat u?

MINI Fietsendrager

MINI Fietsendrager.

Van € 735,- voor € 624,75

MINI Dakdragers

MINI Dakdragers.

Tijdelijk met 15% voordeel.

MINI Dakbox

MINI Dakbox.

Van € 439,- voor € 373,-


MINI VERlengde pechhulp voor € 35,- per jaar.

Is uw MINI ouder dan 5 jaar? Blijf dan onbezorgd rijden met MINI Service Verlengde Pechhulp. Een exclusief aanbod voor MINI modellen van 5 tot 20 jaar, waarmee u te allen tijde gebruik kunt maken van alle hulpdiensten in geval van pech onderweg. De MINI Service Centrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Nu tijdelijk voor slechts € 35,- per jaar i.c.m. onderhoud bij Van Poelgeest.*

MINI Pechhulp

Opzoek naar andere MINI Accessoires?

Ontdek alle MINI Accessoires in onze webshop en bestel uw favorieten gemakkelijk online.

*Dit aanbod is geldig van 1 mei t/m 30 september 2023. Het actietarief van MINI Pechhulp is enkel geldig i.c.m. een werkplaatsbezoek. De MINI Zomerwielset actie is enkel geldig op geselecteerde zomerwielsets, vraag naar de voorwaarden.

HomeMINIMINI Acties – Premium DealsMINI Zomeracties