Van Poelgeest

Bandenservice

Goede banden voor uw MINI.

Zomer- en winterwielen.

Als uw winter- of zomerbanden vervangen moeten worden bent u bij Van Poelgeest aan het juiste adres. Tijdens de speciale wielenwisseldagen, wisselen wij uw wielen in slechts 60 minuten om naar de nieuwe set. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid om de wielenset die u dat seizoen niet gebruikt, tegen een scherp tarief, bij ons op te slaan. Zo staat de wielenset thuis niet in de weg.

Wist u al dat het wisselen van een velgenset goedkoper is, dan het wisselen van losse wielen? Daarbij is het ook beter voor het behoud van de band om deze op de velg te laten zitten. Voor het maken van de juiste keuze, welke banden het beste bij uw MINI passen helpt Team Van Poelgeest u graag verder.


Waarom zomer- en winterwielen?

Met winterbanden heeft u onder winterse omstandigheden onder de 7 graden optimale grip. Door de aangepaste samenstelling van het rubber en het grovere profiel blijven winterbanden flexibel en voeren ze water en sneeuw beter af dan zomerbanden dat doen. Daardoor heeft u meer grip en een kortere remweg. Niet alleen als het sneeuwt of glad is, maar ook bij regen.

Zomerbanden zijn gemaakt van harder rubber dan winterbanden. Daardoor hebben ze bij hogere temperaturen een kortere remweg en slijten ze minder snel. De grip van winterbanden werkt in warme omstandigheden minder goed. Bovendien is uw verbruik met winterbanden hoger. Dus als de temperatuur weer omhoog gaat, is het tijd voor een bandenwissel.

Originele MINI banden.

Goede banden voor uw MINI zijn belangrijk. Ze zorgen ervoor dat u veilig, comfortabel en zuinig rijdt. De Originele MINI Banden zijn speciaal voor MINI ontwikkeld en gaan extra lang mee. Voor elk model zijn er specifieke banden, die allemaal de perfect balans bieden tussen veiligheid, brandstofverbruik en comfort. Check de MINI stermarkering op de band en u weet dat u met een Originele MINI Band te maken hebt. Van Poelgeest heeft een groot assortiment aan MINI banden.

HomeMINIBandenservice