Van Poelgeest

Elektrisch MINI rijden

Ontdek elektrisch rijden in een MINI.

MINI gaat elektrisch! Met de MINI Electric kunt u nu volledig elektrisch rijden en toch het echte ‘Go-kart’ gevoel van MINI ervaren. Voor wie liever gewoon nog hybride wilt rijden is er de MINI Countryman SE. Bent u benieuwd naar alles wat elektrisch of hybride rijden te bieden heeft? Wij vertellen u graag meer over elektrisch rijden in een MINI.


Alles over elektrisch rijden.

Ontdek alles over de elektrische en hybride modellen van MINI of lees alles over het opladen van uw MINI.

MINI Electric

Elektrische modellen.

Ontdek de volledig elektrische MINI Electric.

MINI Countryman SE hybride

Hybride modellen.

Maak kennis met de hybride MINI Countryman SE.

MINI opladen

Opladen.

Hoe kan ik mijn MINI opladen? Zo werkt dat.

Het begin van een nieuw tijdperk.

De nieuwe MINI Aceman.

In 2024 wordt er een nieuw elektrisch lid aan de MINI-familie toegevoegd, namelijk de MINI Aceman. Deze eerste volledig elektrische cross-over is een voorbode van de nieuwe designtaal van MINI’s volledig elektrische modellenreeks.

Veelgestelde vragen over elektrisch rijden.

Wat is het aanbod elektrische auto’s van MINI?

U rijdt nu volledig elektrisch in de MINI Electric vanaf € 38.690 bij Van Poelgeest. In 2024 wordt het elektrische gamma uitgebreid met de MINI Aceman, de eerste volledig elektrische cross-over van MINI. Ontdek alles over elektrisch MINI rijden.

Wat is de actieradius van de MINI Electric?

De MINI Electric heeft een actieradius van 234 km. Ontdek de MINI Electric bij Van Poelgeest.

Welke factoren beïnvloeden de prestaties van de hoogvoltage-accu in mijn MINI?

Een belangrijke externe factor die van invloed is op de prestaties van een accu is de buitentemperatuur. U kent het al van de batterij van uw smartphone: bij lage temperaturen nemen de prestaties af. De invloed van buitenaf is in uw elektrische MINI echter grotendeels geëlimineerd dankzij geoptimaliseerde gebruiksstrategieën. Wist u dit al: de capaciteit geeft ook een idee van de mogelijke actieradius. Die wordt behalve door de temperatuur ook door energieverbruikers als de airconditioning, belading en belasting van de auto en uw rijstijl beïnvloed.

Hoe werkt het opladen?

U verbindt uw MINI met de laadkabel aan de laadpaal. Voor gebruik van een openbare laadpaal heeft u uw MINI Charging pas nodig. De Charging pas scant u bij de laadpaal, waarna het opladen kan beginnen. Wanneer de kabel uit de laadpaal wordt getrokken, stopt de paal automatisch met laden. Ontdek meer over opladen.

HomeMINIElektrisch MINI rijden