Van Poelgeest

De nieuwe MINI Countryman Plug-in Hybride combineert de pluspunten van een benzinemotor met die van elektrisch rijden.

U kan tot 42 kilometer elektrisch rijden en lokaal emissievrij. Daarnaast ondersteunt de elektromotor met zijn boostfunctie de benzinemotor en zorgt ook voor een elektrische vierwielaandrijving. De accu wordt onder het rijden bijgeladen, maar u kan ook de bijgeleverde laadkabel gebruiken om de auto in maximaal 195 minuten op te laden aan een 230 volt-stopcontact. De MINI Countryman Plug-in Hybride staat garant voor veel rijplezier, een lagere uitstoot en een grote actieradius op stroom en benzine.

Leverbaar vanaf € 41.091,-

Highlights.

Power.

De MINI Countryman Plug-in Hybride  heeft een elektrische actieradius tot 42 km en een totale actieradius van 500 km.
En daarbij is hij razendsnel met in 6,8 seconden naar 100 km/h.

Makkelijk opladen.

De krachtbron van de MINI Cooper S E Countryman ALL4 is een hypermoderne lithium-ion accu. Een geavanceerd koelingssysteem houdt de accu op de optimale temperatuur, waardoor hij uitblinkt in vermogen en levensduur. Je kan de accu opladen via een gewoon 230/110-volt stopcontact of aan een speciaal auto-oplaadpunt. De oplaadplug vind je achter een klep in de linker side scuttle. Een LED ring rond de oplaadplug geeft aan als de accu aan het opladen is en toont de verschillende fases van het oplaadproces.

Rijmodus.

In de elektrische modus kun je met de MINI Cooper S E Countryman ALL4 maximaal 42 km rijden. Dat is zonder enige CO2 -uitstoot. Zelfs wanneer de benzinemotor het overneemt, kijk je nog steeds naar opmerkelijk lage verbruikscijfers van 2,5 – 2,4*** l/100 km and 56 – 55*** g CO2/km. Schakelen tussen eDrive en benzine-aandrijving gaat ongemerkt en volledig geautomatiseerd.

  • Aan de linkerkant vind je de oplaadplug die oplicht als je MINI aan het opladen is.
  • Met het E-instrument hou je je elektrische zaken in de gaten.

MINI Countryman voorraad

Natuurlijk hebben wij de MINI Countryman voor u op voorraad staan. Bent u geïnteresseerd, bekijk dan hier de MINI Countryman modellen of bekijk onze volledige voorraad

Ontvang een persoonlijk inruilvoorstel

  • Persoonlijk inruilvoorstel
    Wat is uw auto waard?
  • Offerte aanvragen
    Zonder inruilauto
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stapt u in voor een proefrit?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specifieke wensen? Wij regelen het voor u.

Ziet u niet precies wat u zoekt of bent u geïnteresseerd in Premium Parts voor dit model? Geef ons uw specifieke wensen door, dan regelt Van Poelgeest de rest.

Assistentie en veiligheid.

Power.

Je MINI opladen is eenvoudig. Thuis steek je de stekker van de bijgeleverde kabel in het stopcontact. Onderweg kan je je MINI opladen met de algemene oplaadkabel bij openbare oplaadpunten.

Auto edrive mode.

Dit is de standaard modus als je je MINI aanzet. Deze modus bepaalt de meest efficiente combinatie van de elektro- en benzinemotor, aan de hand van je snelheid, acceleratie en accu laadniveau. AUTO eDrive Mode is onderverdeeld in twee fases. Als je accu tussen de 100% en 7% is opgeladen, kan je tot 80 km/h rijden. Bij hogere snelheden of als de omstandigheden erom vragen, schakelt de benzinemotor automatisch in. Als het laadniveau van je accu onder de 7% zakt, kan je in puur elektrische modus tot 20 km/h rijden.

Max Edrive

In MAX eDRIVE kun je genieten van puur elektrisch rijden met een snelheid tot 125 km/h. Zonder uitstoot of een druppel benzine te gebruiken. Wil je harder of sneller? Dan springt de benzinemotor automatisch bij.

Save Battery Mode.

Zet je MINI op Save Battery als de accut leegt raakt. In deze stand laadt de benzinemotor de accut op of houdt zijn laadniveau op 90%. Zo kun je later weer terugschakelen naar elektrisch rijden.


MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Vanaf € 40.900,-

2,4 l/ 100km
55 g/km

Vermogen                 224 PS
Brandstoftype          Hybride
Transmissie             Automaat
Drive                         Vierwiel

Basispakketten.

Salt.

Het Salt pakket voegt comfort en techniek toe: veloursmatten, een binnenlicht- en opbergpakket, automatische airconditioning, mistlampen voor.

Pepper.

Bovenop de extra’s van Salt biedt Pepper het MINI Excitement package met ambienteverlichting en schakelaars in de hemelbekleding, watervalverlichting, deurgreepverlichting aan de buitenkant en projectie van het MINI logo op de grond. En verder: sleultelloze Comfort Acces, een middenarmsteun voor, buitenspiegelkappen en carrosseriekleur op de One/D en 17 inch velgen Imprint Spoke op de One/D en Cooper/D.

Chili.

Bovenop de extra’s van Salt en Pepper brengt het Chili pakket nog meer sportieve stijl en innovatieve techniek met zich mee. Enkele ingrediënten zijn de 17 of 18 inch lichtmetalen velgen, comfortstoelen met bekleding van stof en leer en LED-koplampen.

John Cooper Works Chili.

Deze versie heeft alle extra’s van het Chili pakket en daarbij een extra sportieve styling met onder meer een John Cooper Works Achterspoiler, sportstuurwiel, aerdynamica kit, 18 inch tweekleurige velgen. Ook inbegrepen zijn het MINI Excitement package en Performance Control. Als je dat wenst, krijg je er zonder meerprijs een sportonderstel bij.

HomeMINIModellenMINI Countryman SE