Van Poelgeest

MINI Electric verlicht decembermaand

MINI Electric verlicht decembermaand

Drie jaar terug heeft Nicholas Martin met de hand zijn MINI Electric volledig voorzien van kerstverlichting. Vorig jaar december kwam Nico met het idee de donkere decembermaand, die volledig werd getekend door Corona, wat te verlichten met deze ‘fundraiser’ MINI. Met zijn MINI reed hij verschillende plaatsen af in Engeland en haalde op deze manier meer dan 5.000 pond op voor verschillende goede doelen.

De goede doelen

Dit jaar doet Nico de tour nog eens, met hetzelfde idee: Geld ophalen voor verschillende goede doelen. Zijn moeder lijdt aan MS, waardoor de Engelse MS stichting, MS Trust, dichtbij zijn hart ligt. Dit jaar collecteert hij dan ook wederom voor MS Trust. Tijdens de vorige editie ontmoette Nico ook een jongetje, Marcus Rooks, dat lijdt aan Duchenne spierdystrofie. Nico zegt dat het Marcus zo blij was toen hij de lichtjes op de MINI zag, dat hij besloten heeft dit jaar weer geld in te zamelen voor Duchenne UK. Daarnaast haalt Nico dit jaar ook geld op voor de Alzheimer’s Society.

Een beetje magie

Nico: “Ik ben zo blij om terug te zijn met de Festive MINI liefdadigheidstour. Ik weet dat ik net als vorig jaar de kans heb om mensen op te vrolijken en ook om geld in te zamelen voor de MS Trust en Duchenne UK”. Naast de lichtjes zelf, heeft Nico dit jaar ook ondersteuning van Twinkly. Dit bedrijf heeft een app ontwikkeld, speciaal om de verlichting te programmeren. Nico vervolgt: “Ik ben zo dankbaar voor de ongelooflijke steun achter het project en de teams die dit jaar betrokken zijn. De MINI Electric is nu nog oogverblindender geworden om mee te rijden en het is natuurlijk belangrijk dat al mijn reizen tijdens de tour milieuvriendelijk zijn. De app-gestuurde Twinkly-lichten met hun verbazingwekkende aanpasbare animaties geven de auto de auto echt een beetje extra magie. Ik kan niet wachten om op pad te gaan om wat Feestelijke MINI-spirit te verspreiden en veel geld in te zamelen voor drie goede doelen!”

David George, manager MINI UK voegt daar aan toe: “We voelen ons zeer dankbaar om deel uit te maken van Nico’s goede doelen project met de Festive MINI Electric. Het is een geweldig idee dat mensen samenbrengt, aan het lachen maakt en ook geld in zal zamelen voor een aantal fantastische goede doelen.”

Wilt u nu ook doneren aan Nico’s project? Dat kan via https://festivegiving.org.uk/fundraising/festive-mini/

MINI Nederland presenteert twee Nederlandse MINI Voices: BYBORRE en Studio RENS

Overzicht

Terug van weggeweest: de MINI Rockingham GT

HomeMININieuwsMINI Electric verlicht decembermaand